Avui al matí s’ha hagut de desallotjar la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert per una incidència en el subministrament de clor a la instal·lació.

A l’espera d’un informe tècnic de l’empresa encarregada del subministrament dels productes químics, els primers indicis indiquen que s’ha produït una petita reacció química perquè a la mànega de subministrament de clor hi havia restes de reductor de pH.

Tot i que l’afectació no ha estat important, per prevenció, s’ha activat el protocol de desallotjament, neteja de dipòsits i ventilació de la zona de la piscina, sense afectar a la resta de les instal·lacions del complex.

D’altra banda, unes hores després de l’incident, un operari de manteniment de la piscina ha mostrat símptomes d’afectació a les vies respiratòries altes, per la qual cosa ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrell per a un reconeixement mèdic.

La piscina ja s’ha reobert un cop s’ha finalitzat la climatització de l’espai.

Oscar Gómez i Laura Domínguez van ser els guanyadors de la 8a cursa de Sant Silvestre. Per Sant Esteve, els carrers del centre del Vendrell van acollir l’última cursa de l’any a la vila, que a més serveix per recaptar fons en la lluita contra el càncer.

http://www.rtvelvendrell.cat/oscar-gomez-i-laura-dominguez-semporten-la-8a-cursa-de-sant-silvestre/?fbclid=IwAR0hekImFA-92y-kBR21lj01bZq7AejXJ_GNCBMVZNEhI0Zs5FKWlYDxagU

A partir del 7 de gener del 2019.