El Vendrell, 9 de gener de 2021

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

 

 

El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Caldes

 

Alineacions

CH CALDES RECAM LÀSER (4): Gerard Camps (p), Xavi Rovira, Sergi Miras, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial-, Lluís Ricart, Ferran Rosa, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltrán (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Roc Llisa

-cinc inicial-, Lluís Ferrer, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

 

Gols: 0-1 (4′) Xavi Crespo; 0-2 (16′) Lluís Ferrer; 1-2 (21) Ferran Rosa; 2-2 (31′) Roger

Acsensi; 3-2 (41′) Cristian Rodríguez, i 4-2 (49′) Cristian Rodríguez, de falta directa;

 

Àrbitres: David Godia i Àngel Tavera

Faltes: CH Caldes 13 – 16 CE Vendrell

Targetes blaves: Xavi Crespo (40′) i Jan Escala (49′).

 

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21 a la pista del Caldes, on ha perdut 4 a 2. El Vendrell ha fet es desplaçament amb les baixes de Curro, per acumulació de targetes blaves, i de Gerard Miquel, que ahir va ser operat a causa d’una lesió que es va fer al dit petit d’un peu en el darrer partit.

 

El Vendrell s’ha avançat al marcador, al minut 4, amb un gol de Xavi Crespo. Gràcies a les bones intervencions d’Álvaro Shehda, el Caldes no ha trobat la manera d’empatar i, al minut 16, Lluís Ferrer ha ampliat l’avantatge del Vendrell al marcador. Al minut 21, Ferran Rosa va fer l’1 a 2. A dos minuts per al descans, els dos equips s’han posat amb 9 faltes. Al minut 24 el Caldes ha fet la seva desena falta, però Gerard Camps ha aturat la falta directa  executada per Xavi Crespo. I amb l’1 a 2 al marcador ha finalitzat la primera part.

 

Ja a la segona part, al minut 27, Álvaro Shehda ha aturat la falta directa executada per Ferran Rosa per la desena falta d’equip del Vendrell. Al minut 31, Roger Acsensi ha empatat. Al minut 40, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Xavi Crespo i Álvaro Shehda ha tornat a aturar la falta directa, aquesta vegada executada per Xavi Rovira. Tot seguit, el Vendrell ha fet la quinzena falta d’equip i Marcos Blanque tampoc ha pogut marcar de falta directa. Al minut 41, el Caldes ha aprofitat la superioritat a pista per fer el 3 a 2 amb gol de Cristian Rodríguez. A l´últim minut del partit, el Vendrell ha anat a buscar l’empat amb cinc jugadors a pista. Però a 27 segons per al final els àrbitres han ensenyat una targeta blava a Jan Escala, molt discutida, i Cristian Rodríguez ha marcat en la falta directa.  Amb el 4 a 2 ha finalitzat el partit.

 

El proper dimarts 12 de gener, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga 20-21.

Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

 

 

 

 

 

Imatge: OK Liga TV

 

 

El Vendrell, 24 de desembre de 2020

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

  

El CE Vendrell guanya 5 a 3 el Voltregà

 

Alineacions

CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (3): Blai Roca (p), Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial-, Roger Font, Gerard Rovira, Aleix Molas, Humbert Serra i Miquel Estrada (p).

 

Gols: 1-0 (4′) Roc Llisa; 1-1 (18′) Aleix Molas; 1-2 (24′) Gerard Teixidó; 2-2 (34′) Jan Escala;3-2 (36′) Jan Escala; 4-2 (37′) Roc Llisa; 5-2 (39′) Jan Escala, de penal, i 5-3 (40′) Arnau Canal, de penal.

 

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos

Faltes: CE Vendrell 7 – 9 CP Voltregà

Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (33′), Gerard Teixidó (33′) i Manu Necchi (40′).

 

El Vendrell va guanyar 5 a 3 el Voltregà en el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló Municipal del Club d’Esports.

 

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 4 amb gol de Roc Llisa. Al minut 14, el Voltregà va disposar d’un penal per poder empatar, però Gerard Teixidó no va  poder marcar. Al minut 18, Aleix Molas va ser l’encarregat de posar la igualtat al marcador. I a  pocs segons per al descans, el Vendrell va rebre un cop molt dur quan Gerard Teixidó va fer l’1 a 2. A la segona part, la tensió i els nervis van provocar que Curro Fernández-Ávila i Gerard Teixidó fossin penalitzats amb una targeta blava al minut 33. El Vendrell es va sobreposar a la situació i, amb una bona entesa amb Roc Llisa, Jan Escala va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols, als minuts 34 i 36. Al minut 37, Roc Llisa va fer el 4 2. I, al minut 39, Jan Escala va fer el seu hat trick particular amb un gol de penal. Però tot i l’avantatge de tres gols, els homes dirigits per Lluís Delriu van haver de treballar amb molta intensitat i concentració per defensar els tres punts. Doncs el Voltregà no es va rendir en cap moment i va anar a buscar porteria, però es va trobar amb un Álvaro Shehda molt segur. Al minut 40, Arnau Canal va poder fer el 5 a 3 de penal, però el marcador ja no es va moure més i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

 

Amb aquesta victòria el CE Vendrell se situa desè a la classificació i el seu proper compromís serà el dissabte 9 de gener, a les 20 h, a la pista del Caldes per disputar el partit corresponent a la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21.

 

Bones festes!


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

El CE Vendrell perd 2 a 5 amb el CalafellAlineacions

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i CurroFernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós(p).CP CALAFELL TOT L’ANY (5): Xano Edo (p), Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné iEloi Mitjans -cinc inicial-, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Martí Gabarró, Borja Espinosa i AlbertMarimon (p).Gols: 0-1 (15′) Eloi Mitjans; 0-2 (23′) Sergi Torné; 1-2 (33′) Jan Escala; 2-2 (36′) CurroFernández-Ávila; 2-3 (39′) Eloi Mitjans, de falta directa; 2-4 (44′) Eloi Mitjans, i 2-5 (49′)Arnau Xaus.Àrbitres: Rubén Fernández i Daniel VillarFaltes: CE Vendrell 13 – 12 CP Calafell Targetes blaves: Sergi Romeu (14′), Martí Gabarro (21′) i Sergi Torné (49′).Avui al migdia el Vendrell ha perdut 2 a 5 en el derbi contra el Calafell, partit corresponent ala jornada 13 de l’OK Lliga. Abans de començar el partit, els dos equips han donat el suport al cos dels Mossosd’Esquadra per fer promoció del seu calendari solidari a favor de l’AFANOC, que es potcomprar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell o a la botiga virtual delsXuklis.En una primera part que el Vendrell no ha pogut marcar en dues ocasions que ha disposat abola aturada, el Calafell s’ha acabat imposant i al descans s’ha arribat amb un 0 a 2 almarcador. A la segona part, el Vendrell ha sortit amb empenta i al minut 36 ha aconseguitl’empat. Però, al minut 39, el Vendrell ha fet la desena falta d’equip i Eloi Mitjans ha fet el 2 a3 de falta directa. Al minut 44, el mateix jugador ha fet el seu hat trick particular. I al darrerminut, el Vendrell ha anat a per totes amb cinc jugadors a pista, sense porter, i a deusegons per al final Arnau Xaus ha fet el 2 a 5 definitiu. El proper dimecres 23 de desembre, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Voltregàper disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga 20-21.

 

Comunicat de prensa

El CE Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Girona

Alineacions
GARATGE PLANA GIRONA CH (2): Jaume Llaverola (p), Xavier Gurri, Àlex
Grau, Gerard Pujol i David Gelmà -cinc inicial-, Hugo Laguna, Humberto
Mendes, Pau Palacín, David Carles i Marça Coll (p).
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker
Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (10′) Jan Escala; 1-1 (19′) Humberto Mendes;  1-2 (33′) Curro
Fernández-Ávila, i 2-2 (46′) Gerard Pujol, de falta directa.

Àrbitres: Àngel Tavera i Alberto López
Faltes: Garatge Plana Girona CH 9 – 10 CE Vendrell
Targetes blaves: David Gelmà (10′).

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 12 de l’OK Lliga
20-21 a la pista del Girona, on ha empatat 2 a 2.

El Vendrell s’ha avançat al marcador, al minut 9, amb un gol de Jan
Escala. Al minut següent, els àrbitres han ensenyat targeta blava a
David Gelmà, però Manu Necchi no ha pogut superar Jaume Llaverola en la
falta directa. A sis minuts per arribar al descans, Humberto Mendes ha
fet l’1-1, resultat amb el qual ha finalitzat la primera part. Als vuit
minuts de la represa, Curro Fernández-Ávila ha fet el segon gol del
Vendrell. Al final, l’acumulació de faltes s’ha decantat a favor del
Girona, ja que ha sigut el Vendrell el que ha arribat a les deu faltes
d’equip, fet que ha aprofitat Gerard Pujol per marcar el 2 a 2 de falta
directa. I amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit.

El proper diumenge 20 de desembre el Vendrell rebrà la visita del
Calafell per disputar el partit corresponent a la jornada 13 de l’OK
Lliga 20-21, un derbi baixpenedesenc molt esperat.


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

 

 

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Noia

Alineacions
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc
Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CE NOIA FREIXENET (2): Xus Fernández (p), Aleix Esteller, Jordi Ferrer,
Xaci Costa i Pol Manrubia -cinc inicial-, Roc Pujadas, Antoni Salvadó,
Roger Monserrat, Adrià Ballart i Martí Zapater (p).

Gols: 0-1 (17′) Roc Pujadas; 1-1 (28′) Jan Escala, de falta directa; 1-2
(31′) Jordi Ferrer, de falta directa, i 2-2 (45′) Manu Necchi.

Àrbitres: Ivan González i Miquel Lapedriza
Faltes: CE Vendrell 13 – 15 CE Noia Freixenet
Targetes blaves: Jan Escala (14′) i Roc Llisa (31′)

Ahir, dissabte 5 de desembre, el Vendrell va empatar amb el Noia 2 a 2
en el partit corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga.

El derbi penedesenc va ser igualat amb un Vendrell que tornar a mostrar
un bon joc. Al minut 14, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jan
Escala i Álvaro Shehda va aturar la falta directa executada per Roc
Pujadas. Però aquest mateix jugador, al minut 17, va superar el porter
del Vendrell fent el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al
descans. Ja a la segona part, al minut 28, el Noia va fer la seva desena
falta d’equip i Jan Escala va aprofitar l’ocasió per fer l’1 a 1 de
falta directa. Al minut 31, va ser Roc Llisa qui va veure com els
àrbitres li ensenyaven targeta blava i el Noia va poder tornar a agafar
avantatge al marcador amb gol de falta directa de Jordi Ferrer. Al minut
34, el Vendrell va fer la seva desena falta d’equip, però en aquesta
ocasió Jordi Ferrer no va poder marcar per una bona actuació d’Álvaro
Shehda. Al minut 45, Manu Necchi va fer el 2 a 2. I a 46 segons per al
final el Vendrell va tenir una ocasió d’or per poder sumar els tres
punts perquè el Noia va fer la seva falta número 15, però Xús Fernández
va aturar la falta directa executada per Jan Escala. Amb l’empat a 2
gols es va arribar al final del partit.

El proper partit del CE Vendrell serà el dissabte 12 de desembre, a les
20:30 h, a la pista del Girona, per disputar la jornada 12 de l’OK Lliga
20-21.

El CE Vendrell empata 5 a 5 amb el Lloret

Alineacions
CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc
Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CH LLORET VILA ESPORTIVA (5): Andreu Muñoz (p), Marc González, Max
Thiel, Moi Aguirre i Marc Gómez -cinc inicial-, Xavi Barranco, Adrià
Farré, Joel Noguero i Nil Genís (p).

Gols: 1-0 (3′) Jan Escala; 2-0 (10′) Curro Fernández-Ávila; 3-0 (12′)
Lluís Ferrer; 4-0 (15′) Lluís Ferrer; 4-1 (26′) Marc González; 4-2 (29′)
Adrià Farré; 4-3 (31′) Marc González; 5-3 (33′) Manu Necchi; 5-4 (46′)
Adrià Farré, i 5-5 (48′) Marc González.

Àrbitres: Miquel Lapedriza i Oriol Pérez
Faltes: CE Vendrell 11 – 8 CH Lloret Vila Esportiva
Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (28′)

Ahir, dissabte 14 de novembre, el Vendrell va empatar amb el Lloret 5 a
5 en el partit corresponent a la vuitena jornada de l’OK Lliga.

El Vendrell va dominar a la primera part i al descans es va arribar amb
un 4 a 0 al marcador amb gols de Jan Escala (minut 6), de Curro
Fernández-Ávila (minut 10) i de Lluís Ferrer (als minuts 12 i 15). A la
segona part, el Lloret va sortir amb empenta i amb pocs minuts es va
posar amb un 4 a 3 amb dos gols de Marc González (minuts 26 i 31) i un
d’Adrià Farré (minut 29). Al minut 33, Manu Necchi va marcar el 5 a 3,
que semblava que donaria tranquil·litat al Vendrell. Però el Lloret va
continuar amb el seu joc i, a més, el Vendrell tenia l’amenaça d’estar
amb 9 faltes d’equip. Al minut 46, Adrià Farré va fer el 5 a 4 i, al
minut 48, el Vendrell va fer la seva desena falta d’equip. Álvaro Shehda
va aturar la falta directa executada per Marc González, però el mateix
jugador lloretenc va recuperar el rebuig i va marcar el 5 a 5, resultat
amb el qual es va arribar al final del partit.

El Vendrell descansarà el proper cap de setmana perquè el partit a La
Corunya ja es va jugar de forma avançada. El proper partit del Vendrell
serà el dissabte 28 de novembre i rebrà la visita del Vic per disputar la jornada 10 de l’OK  liga 20-21.

El CE Vendrell perd 5 a 0 a la pista del Liceo

Alineacions

DEPORTIVO LICEO (5): Carles Grau (p), César Carballeira, Dava Torres,
Franco Platero i Jordi Adroher -cinc inicial-, Dani López, Maxi Oruste,
Marc Grau, Roberto di Benedetto i Martín Rodríguez (p).
CE VENDRELL (0): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc
Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (6′) Franco Platero; 2-0 (8′) Roberto di Benedetto; 3-0 (9′)
Roberto di Benedetto; 4-0 (11′) Marc Grau i 5-0 (38′) Marc Grau.

Àrbitres: Iñigo López i Manuel Díaz
Faltes: Deportivo Liceo 7 –  13 CE Vendrell

Targetes blaves: César Carballeira (5′), Xavi Crespo (5′), Dava Torres
(20′) i Curro Fernández-Ávila (27′).

Avui al migdia, el CE Vendrell ha disputat de forma avançada la novena
jornada de l’OK Lliga 20-21 a la pista del Liceo, on ha perdut 5 a 0.
L’equip de la Corunya s’ha imposat amb claredat amb gols de Franco
Platero (minut 6), de Roberto di Benedetto (minuts 8 i 9) i de Marc Grau
(minuts 11 i 38).


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Mataró

Alineacions
CH MATARÓ (4): Sergi Grané (p), Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Eric
Florenza i Alex Cantero -cinc inicial-, Bernat Romero, Guillem
Carbonell, Conrad Xicota, Erik Gual i Martí Almerich (p).
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Roc Llisa i
Manu Necchi -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Gerard Miquel,
Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (22′) Oriol Lladó, de penal; 1-1 (23′) Manu Necchi; 2-1 (31′)
Oriol Lladó; 3-1 (31′) Bernat Romero, de falta directa; 4-1 (37′) Oriol
Lladó, i 4-2 (38′) Jan Escala, de penal.

Àrbitres: Daniel Picó i Joel Garcia
Faltes: CH Mataró 12 – 12 CE Vendrell

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la cinquena jornada de l’OK
Lliga 20-21 i ha perdut 4 a 2 amb el Mataró a domicili.

La igualtat de la primera part, que ha finalitzat amb l’empat d’1 a 1,
s’ha trencat amb dos gols consecutius del Mataró al minut 31. Els locals
han ampliat l’avantatge al marcador amb un hat trick d’Oriol Lladó. Manu
Necchi i Lluís Ferrer no han estat encertats en dues faltes directes que
ha disposat el Vendrell. Al minut 38, Jan Escala ha fet el 4 a 2
definitiu.


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

El Vendrell, 18 d’octubre 2020

 

 

 

El CE Vendrell perd contra el Barça per 4 a 8

 

Alineacions

CE VENDRELL (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

BARÇA (8): Sergi Fernández (p), Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Ignacio Alabart -cinc inicial-, Matías Pascual, Nil Roca, Helder Nunes, Joao Rodrigues i Aitor Egurrola (p).

 

Gols:  1-0 (7′) Xavi Crespo;  1-1 (11′)  Joao Rodrigues;  1-2 (15′)  Joao Rodrigues;  1-3  (15′)

Joao Rodrigues; 2-3 (19′) Roc Llisa; 2-4 (23′) Pablo Álvarez; 3-4 (29′) Manu Necchi, de falta

directa; 3-5 (30′) Pau Bargalló, de falta directa; 3-6 (37′) Pablo Álvarez, de penal; 4-6 (39′)

Curro Fernández-Ávila; 4-7 (41′) Matías Pascual, i 4-8 (44′) Joao Rodrigues.

 

Àrbitres: Miquel Lapedriza i Josep Antoni Ribó

Faltes: CE Vendrell 20 – 11 Barça

 

Ahir, dissabte 17 d’octubre, el Vendrell va perdre contra el Barça per 4 a 8 al partit corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga. El Vendrell va plantar cara al Barça, però els homes dirigits per Edu Castro, amb un inspiradíssim Joao Rodrigues que va fer un pòquer de gols, es van acabar imposant i es van emportar els tres punts del Pavelló Municipal del Clud d’Esports Vendrell.

 

El bon joc del Vendrell es va veure recompensat amb un gol de Xavi Crespo, al minut 7, que va posar l’1 a 0 al marcador. Però, tot seguit, els homes dirigits es van veure perjudicats per una ràpida acumulació de faltes i per tres gols de Joao Rodrigues als minuts 11 i 15 (2 gols). Al minut 17 el Vendrell va fer la desena falta d’equip, però Pau Bargalló no va marcar en la falta directa. Al minut 19, Roc Llisa va retallar distància al marcador, però una targeta blava a Lluís Delriu, al minut 22, va donar l’opció al Barça de poder recuperar l’avantatge de dos gols amb un gol de Pablo Álvarez al minut 23. Amb el 2 a 4 es va arribar al descans.

 

A la segona part, al minut 29, el Vendrell va tornar a retallar distància al marcador amb un gol de Manu Necchi, de falta directa per la desena falta d’equip del Barça. Però el Vendrell va fer la seva quinzena falta al minut 30 i Pau Bargalló ho va aprofitar per fer el 3 a 5 de  falta directa. En aquest mateix minut, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Nil Roca, però Lluís Ferrer no va marcar en la falta directa. Qui no va perdonar en jugada de bola aturada va ser Pablo Álvarez, al minut 37, en la transformació d’un penal per un patí a l’interior de l’àrea vendrellenca. Al minut 39, Curro Fernández-Ávila va poder marcar el quart del Vendrell que donava una mica d’esperança al Vendrell, però amb un gol de Matías Pascual, al minut 41, i de Joao Rodrigues, que feia el seu pòquer particular al minut 44, el Barça va acabar de rematar el partit. I l’avantatge hauria estat més ampli si Ignacio Alabart hagués marcat de falta directa per la vintena falta d’equip del Vendrell, al minut 42, però Álvaro Shehda li va aturar.

 

Amb el 4 a 8 al marcador es va arribar al final d’un partit que es va jugar amb un aforament limitat de 100 persones que van seguir en tot moment les mesures del Protocol Covid. El públic va poder gaudir d’un gran espectacle esportiu amb molts gols i jugades de gran qualitat. Malgrat la derrota, al final del partit l’afició vendrellenca va agrair l’esforç de l’equip, al qual va estar animant en tot moment, sobretot des del racó que ocupaven els membres  de la penya Roig i Negre que van poder accedir al Pavelló.

 

El proper diumenge 25 d’octubre, el Vendrell es desplaçarà a la pista del Mataró  per disputar la cinquena jornada de l’OK Lliga 20-21. El partit es jugarà a les 20 h i es podrà veure en directe per OK Liga TV.