Foto Victor Merencio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

El Vendrell, 9 de gener de 2021

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

 

 

El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Caldes

 

Alineacions

CH CALDES RECAM LÀSER (4): Gerard Camps (p), Xavi Rovira, Sergi Miras, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial-, Lluís Ricart, Ferran Rosa, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltrán (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Roc Llisa

-cinc inicial-, Lluís Ferrer, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

 

Gols: 0-1 (4′) Xavi Crespo; 0-2 (16′) Lluís Ferrer; 1-2 (21) Ferran Rosa; 2-2 (31′) Roger

Acsensi; 3-2 (41′) Cristian Rodríguez, i 4-2 (49′) Cristian Rodríguez, de falta directa;

 

Àrbitres: David Godia i Àngel Tavera

Faltes: CH Caldes 13 – 16 CE Vendrell

Targetes blaves: Xavi Crespo (40′) i Jan Escala (49′).

 

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21 a la pista del Caldes, on ha perdut 4 a 2. El Vendrell ha fet es desplaçament amb les baixes de Curro, per acumulació de targetes blaves, i de Gerard Miquel, que ahir va ser operat a causa d’una lesió que es va fer al dit petit d’un peu en el darrer partit.

 

El Vendrell s’ha avançat al marcador, al minut 4, amb un gol de Xavi Crespo. Gràcies a les bones intervencions d’Álvaro Shehda, el Caldes no ha trobat la manera d’empatar i, al minut 16, Lluís Ferrer ha ampliat l’avantatge del Vendrell al marcador. Al minut 21, Ferran Rosa va fer l’1 a 2. A dos minuts per al descans, els dos equips s’han posat amb 9 faltes. Al minut 24 el Caldes ha fet la seva desena falta, però Gerard Camps ha aturat la falta directa  executada per Xavi Crespo. I amb l’1 a 2 al marcador ha finalitzat la primera part.

 

Ja a la segona part, al minut 27, Álvaro Shehda ha aturat la falta directa executada per Ferran Rosa per la desena falta d’equip del Vendrell. Al minut 31, Roger Acsensi ha empatat. Al minut 40, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Xavi Crespo i Álvaro Shehda ha tornat a aturar la falta directa, aquesta vegada executada per Xavi Rovira. Tot seguit, el Vendrell ha fet la quinzena falta d’equip i Marcos Blanque tampoc ha pogut marcar de falta directa. Al minut 41, el Caldes ha aprofitat la superioritat a pista per fer el 3 a 2 amb gol de Cristian Rodríguez. A l´últim minut del partit, el Vendrell ha anat a buscar l’empat amb cinc jugadors a pista. Però a 27 segons per al final els àrbitres han ensenyat una targeta blava a Jan Escala, molt discutida, i Cristian Rodríguez ha marcat en la falta directa.  Amb el 4 a 2 ha finalitzat el partit.

 

El proper dimarts 12 de gener, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga 20-21.

Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

 

 

 

 

 

Imatge: OK Liga TV

 

 

El Vendrell, 24 de desembre de 2020

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

  

El CE Vendrell guanya 5 a 3 el Voltregà

 

Alineacions

CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (3): Blai Roca (p), Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial-, Roger Font, Gerard Rovira, Aleix Molas, Humbert Serra i Miquel Estrada (p).

 

Gols: 1-0 (4′) Roc Llisa; 1-1 (18′) Aleix Molas; 1-2 (24′) Gerard Teixidó; 2-2 (34′) Jan Escala;3-2 (36′) Jan Escala; 4-2 (37′) Roc Llisa; 5-2 (39′) Jan Escala, de penal, i 5-3 (40′) Arnau Canal, de penal.

 

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos

Faltes: CE Vendrell 7 – 9 CP Voltregà

Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (33′), Gerard Teixidó (33′) i Manu Necchi (40′).

 

El Vendrell va guanyar 5 a 3 el Voltregà en el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló Municipal del Club d’Esports.

 

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 4 amb gol de Roc Llisa. Al minut 14, el Voltregà va disposar d’un penal per poder empatar, però Gerard Teixidó no va  poder marcar. Al minut 18, Aleix Molas va ser l’encarregat de posar la igualtat al marcador. I a  pocs segons per al descans, el Vendrell va rebre un cop molt dur quan Gerard Teixidó va fer l’1 a 2. A la segona part, la tensió i els nervis van provocar que Curro Fernández-Ávila i Gerard Teixidó fossin penalitzats amb una targeta blava al minut 33. El Vendrell es va sobreposar a la situació i, amb una bona entesa amb Roc Llisa, Jan Escala va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols, als minuts 34 i 36. Al minut 37, Roc Llisa va fer el 4 2. I, al minut 39, Jan Escala va fer el seu hat trick particular amb un gol de penal. Però tot i l’avantatge de tres gols, els homes dirigits per Lluís Delriu van haver de treballar amb molta intensitat i concentració per defensar els tres punts. Doncs el Voltregà no es va rendir en cap moment i va anar a buscar porteria, però es va trobar amb un Álvaro Shehda molt segur. Al minut 40, Arnau Canal va poder fer el 5 a 3 de penal, però el marcador ja no es va moure més i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

 

Amb aquesta victòria el CE Vendrell se situa desè a la classificació i el seu proper compromís serà el dissabte 9 de gener, a les 20 h, a la pista del Caldes per disputar el partit corresponent a la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21.

 

Bones festes!


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

El CE Vendrell perd 2 a 5 amb el CalafellAlineacions

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i CurroFernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós(p).CP CALAFELL TOT L’ANY (5): Xano Edo (p), Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné iEloi Mitjans -cinc inicial-, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Martí Gabarró, Borja Espinosa i AlbertMarimon (p).Gols: 0-1 (15′) Eloi Mitjans; 0-2 (23′) Sergi Torné; 1-2 (33′) Jan Escala; 2-2 (36′) CurroFernández-Ávila; 2-3 (39′) Eloi Mitjans, de falta directa; 2-4 (44′) Eloi Mitjans, i 2-5 (49′)Arnau Xaus.Àrbitres: Rubén Fernández i Daniel VillarFaltes: CE Vendrell 13 – 12 CP Calafell Targetes blaves: Sergi Romeu (14′), Martí Gabarro (21′) i Sergi Torné (49′).Avui al migdia el Vendrell ha perdut 2 a 5 en el derbi contra el Calafell, partit corresponent ala jornada 13 de l’OK Lliga. Abans de començar el partit, els dos equips han donat el suport al cos dels Mossosd’Esquadra per fer promoció del seu calendari solidari a favor de l’AFANOC, que es potcomprar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell o a la botiga virtual delsXuklis.En una primera part que el Vendrell no ha pogut marcar en dues ocasions que ha disposat abola aturada, el Calafell s’ha acabat imposant i al descans s’ha arribat amb un 0 a 2 almarcador. A la segona part, el Vendrell ha sortit amb empenta i al minut 36 ha aconseguitl’empat. Però, al minut 39, el Vendrell ha fet la desena falta d’equip i Eloi Mitjans ha fet el 2 a3 de falta directa. Al minut 44, el mateix jugador ha fet el seu hat trick particular. I al darrerminut, el Vendrell ha anat a per totes amb cinc jugadors a pista, sense porter, i a deusegons per al final Arnau Xaus ha fet el 2 a 5 definitiu. El proper dimecres 23 de desembre, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Voltregàper disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga 20-21.

 

Comunicat de prensa

El CE Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Girona

Alineacions
GARATGE PLANA GIRONA CH (2): Jaume Llaverola (p), Xavier Gurri, Àlex
Grau, Gerard Pujol i David Gelmà -cinc inicial-, Hugo Laguna, Humberto
Mendes, Pau Palacín, David Carles i Marça Coll (p).
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker
Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (10′) Jan Escala; 1-1 (19′) Humberto Mendes;  1-2 (33′) Curro
Fernández-Ávila, i 2-2 (46′) Gerard Pujol, de falta directa.

Àrbitres: Àngel Tavera i Alberto López
Faltes: Garatge Plana Girona CH 9 – 10 CE Vendrell
Targetes blaves: David Gelmà (10′).

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 12 de l’OK Lliga
20-21 a la pista del Girona, on ha empatat 2 a 2.

El Vendrell s’ha avançat al marcador, al minut 9, amb un gol de Jan
Escala. Al minut següent, els àrbitres han ensenyat targeta blava a
David Gelmà, però Manu Necchi no ha pogut superar Jaume Llaverola en la
falta directa. A sis minuts per arribar al descans, Humberto Mendes ha
fet l’1-1, resultat amb el qual ha finalitzat la primera part. Als vuit
minuts de la represa, Curro Fernández-Ávila ha fet el segon gol del
Vendrell. Al final, l’acumulació de faltes s’ha decantat a favor del
Girona, ja que ha sigut el Vendrell el que ha arribat a les deu faltes
d’equip, fet que ha aprofitat Gerard Pujol per marcar el 2 a 2 de falta
directa. I amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit.

El proper diumenge 20 de desembre el Vendrell rebrà la visita del
Calafell per disputar el partit corresponent a la jornada 13 de l’OK
Lliga 20-21, un derbi baixpenedesenc molt esperat.


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

 

 

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Noia

Alineacions
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi
i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc
Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CE NOIA FREIXENET (2): Xus Fernández (p), Aleix Esteller, Jordi Ferrer,
Xaci Costa i Pol Manrubia -cinc inicial-, Roc Pujadas, Antoni Salvadó,
Roger Monserrat, Adrià Ballart i Martí Zapater (p).

Gols: 0-1 (17′) Roc Pujadas; 1-1 (28′) Jan Escala, de falta directa; 1-2
(31′) Jordi Ferrer, de falta directa, i 2-2 (45′) Manu Necchi.

Àrbitres: Ivan González i Miquel Lapedriza
Faltes: CE Vendrell 13 – 15 CE Noia Freixenet
Targetes blaves: Jan Escala (14′) i Roc Llisa (31′)

Ahir, dissabte 5 de desembre, el Vendrell va empatar amb el Noia 2 a 2
en el partit corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga.

El derbi penedesenc va ser igualat amb un Vendrell que tornar a mostrar
un bon joc. Al minut 14, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jan
Escala i Álvaro Shehda va aturar la falta directa executada per Roc
Pujadas. Però aquest mateix jugador, al minut 17, va superar el porter
del Vendrell fent el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al
descans. Ja a la segona part, al minut 28, el Noia va fer la seva desena
falta d’equip i Jan Escala va aprofitar l’ocasió per fer l’1 a 1 de
falta directa. Al minut 31, va ser Roc Llisa qui va veure com els
àrbitres li ensenyaven targeta blava i el Noia va poder tornar a agafar
avantatge al marcador amb gol de falta directa de Jordi Ferrer. Al minut
34, el Vendrell va fer la seva desena falta d’equip, però en aquesta
ocasió Jordi Ferrer no va poder marcar per una bona actuació d’Álvaro
Shehda. Al minut 45, Manu Necchi va fer el 2 a 2. I a 46 segons per al
final el Vendrell va tenir una ocasió d’or per poder sumar els tres
punts perquè el Noia va fer la seva falta número 15, però Xús Fernández
va aturar la falta directa executada per Jan Escala. Amb l’empat a 2
gols es va arribar al final del partit.

El proper partit del CE Vendrell serà el dissabte 12 de desembre, a les
20:30 h, a la pista del Girona, per disputar la jornada 12 de l’OK Lliga
20-21.