Foto Victor Merencio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

El Vendrell, 9 de gener de 2021

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

 

 

El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Caldes

 

Alineacions

CH CALDES RECAM LÀSER (4): Gerard Camps (p), Xavi Rovira, Sergi Miras, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial-, Lluís Ricart, Ferran Rosa, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltrán (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Roc Llisa

-cinc inicial-, Lluís Ferrer, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

 

Gols: 0-1 (4′) Xavi Crespo; 0-2 (16′) Lluís Ferrer; 1-2 (21) Ferran Rosa; 2-2 (31′) Roger

Acsensi; 3-2 (41′) Cristian Rodríguez, i 4-2 (49′) Cristian Rodríguez, de falta directa;

 

Àrbitres: David Godia i Àngel Tavera

Faltes: CH Caldes 13 – 16 CE Vendrell

Targetes blaves: Xavi Crespo (40′) i Jan Escala (49′).

 

Avui al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21 a la pista del Caldes, on ha perdut 4 a 2. El Vendrell ha fet es desplaçament amb les baixes de Curro, per acumulació de targetes blaves, i de Gerard Miquel, que ahir va ser operat a causa d’una lesió que es va fer al dit petit d’un peu en el darrer partit.

 

El Vendrell s’ha avançat al marcador, al minut 4, amb un gol de Xavi Crespo. Gràcies a les bones intervencions d’Álvaro Shehda, el Caldes no ha trobat la manera d’empatar i, al minut 16, Lluís Ferrer ha ampliat l’avantatge del Vendrell al marcador. Al minut 21, Ferran Rosa va fer l’1 a 2. A dos minuts per al descans, els dos equips s’han posat amb 9 faltes. Al minut 24 el Caldes ha fet la seva desena falta, però Gerard Camps ha aturat la falta directa  executada per Xavi Crespo. I amb l’1 a 2 al marcador ha finalitzat la primera part.

 

Ja a la segona part, al minut 27, Álvaro Shehda ha aturat la falta directa executada per Ferran Rosa per la desena falta d’equip del Vendrell. Al minut 31, Roger Acsensi ha empatat. Al minut 40, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Xavi Crespo i Álvaro Shehda ha tornat a aturar la falta directa, aquesta vegada executada per Xavi Rovira. Tot seguit, el Vendrell ha fet la quinzena falta d’equip i Marcos Blanque tampoc ha pogut marcar de falta directa. Al minut 41, el Caldes ha aprofitat la superioritat a pista per fer el 3 a 2 amb gol de Cristian Rodríguez. A l´últim minut del partit, el Vendrell ha anat a buscar l’empat amb cinc jugadors a pista. Però a 27 segons per al final els àrbitres han ensenyat una targeta blava a Jan Escala, molt discutida, i Cristian Rodríguez ha marcat en la falta directa.  Amb el 4 a 2 ha finalitzat el partit.

 

El proper dimarts 12 de gener, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 10 de l’OK Lliga 20-21.

Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

 

 

 

 

 

Imatge: OK Liga TV

 

 

El Vendrell, 24 de desembre de 2020

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

  

El CE Vendrell guanya 5 a 3 el Voltregà

 

Alineacions

CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (3): Blai Roca (p), Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial-, Roger Font, Gerard Rovira, Aleix Molas, Humbert Serra i Miquel Estrada (p).

 

Gols: 1-0 (4′) Roc Llisa; 1-1 (18′) Aleix Molas; 1-2 (24′) Gerard Teixidó; 2-2 (34′) Jan Escala;3-2 (36′) Jan Escala; 4-2 (37′) Roc Llisa; 5-2 (39′) Jan Escala, de penal, i 5-3 (40′) Arnau Canal, de penal.

 

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos

Faltes: CE Vendrell 7 – 9 CP Voltregà

Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (33′), Gerard Teixidó (33′) i Manu Necchi (40′).

 

El Vendrell va guanyar 5 a 3 el Voltregà en el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló Municipal del Club d’Esports.

 

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 4 amb gol de Roc Llisa. Al minut 14, el Voltregà va disposar d’un penal per poder empatar, però Gerard Teixidó no va  poder marcar. Al minut 18, Aleix Molas va ser l’encarregat de posar la igualtat al marcador. I a  pocs segons per al descans, el Vendrell va rebre un cop molt dur quan Gerard Teixidó va fer l’1 a 2. A la segona part, la tensió i els nervis van provocar que Curro Fernández-Ávila i Gerard Teixidó fossin penalitzats amb una targeta blava al minut 33. El Vendrell es va sobreposar a la situació i, amb una bona entesa amb Roc Llisa, Jan Escala va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols, als minuts 34 i 36. Al minut 37, Roc Llisa va fer el 4 2. I, al minut 39, Jan Escala va fer el seu hat trick particular amb un gol de penal. Però tot i l’avantatge de tres gols, els homes dirigits per Lluís Delriu van haver de treballar amb molta intensitat i concentració per defensar els tres punts. Doncs el Voltregà no es va rendir en cap moment i va anar a buscar porteria, però es va trobar amb un Álvaro Shehda molt segur. Al minut 40, Arnau Canal va poder fer el 5 a 3 de penal, però el marcador ja no es va moure més i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

 

Amb aquesta victòria el CE Vendrell se situa desè a la classificació i el seu proper compromís serà el dissabte 9 de gener, a les 20 h, a la pista del Caldes per disputar el partit corresponent a la jornada 14 de l’OK Lliga 20-21.

 

Bones festes!


Joan Colet
Comunicació
CE Vendrell OK Lliga

 

COMUNICAT DE PREMSA

OK LLIGA

El CE Vendrell perd 2 a 5 amb el CalafellAlineacions

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i CurroFernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós(p).CP CALAFELL TOT L’ANY (5): Xano Edo (p), Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné iEloi Mitjans -cinc inicial-, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Martí Gabarró, Borja Espinosa i AlbertMarimon (p).Gols: 0-1 (15′) Eloi Mitjans; 0-2 (23′) Sergi Torné; 1-2 (33′) Jan Escala; 2-2 (36′) CurroFernández-Ávila; 2-3 (39′) Eloi Mitjans, de falta directa; 2-4 (44′) Eloi Mitjans, i 2-5 (49′)Arnau Xaus.Àrbitres: Rubén Fernández i Daniel VillarFaltes: CE Vendrell 13 – 12 CP Calafell Targetes blaves: Sergi Romeu (14′), Martí Gabarro (21′) i Sergi Torné (49′).Avui al migdia el Vendrell ha perdut 2 a 5 en el derbi contra el Calafell, partit corresponent ala jornada 13 de l’OK Lliga. Abans de començar el partit, els dos equips han donat el suport al cos dels Mossosd’Esquadra per fer promoció del seu calendari solidari a favor de l’AFANOC, que es potcomprar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell o a la botiga virtual delsXuklis.En una primera part que el Vendrell no ha pogut marcar en dues ocasions que ha disposat abola aturada, el Calafell s’ha acabat imposant i al descans s’ha arribat amb un 0 a 2 almarcador. A la segona part, el Vendrell ha sortit amb empenta i al minut 36 ha aconseguitl’empat. Però, al minut 39, el Vendrell ha fet la desena falta d’equip i Eloi Mitjans ha fet el 2 a3 de falta directa. Al minut 44, el mateix jugador ha fet el seu hat trick particular. I al darrerminut, el Vendrell ha anat a per totes amb cinc jugadors a pista, sense porter, i a deusegons per al final Arnau Xaus ha fet el 2 a 5 definitiu. El proper dimecres 23 de desembre, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Voltregàper disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l’OK Lliga 20-21.