Participants del Baix Penedès i Tarragonès a la competició de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a la piscina del Vendrell.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb el Club Natació El Vendrell, organitzava el passat Diumenge 28 d’Abril a la piscina del Complex Esportiu Dr. Robert del Vendrell, la competició de la Fase Comarcal de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d’aquesta temporada.

La competició va comptar amb la participació de 47 nedadors i nedadores del Baix Penedès i Tarragonès, en competició Individual i Relleus de categories pre-benjamí fins a Cadet, del Club Natació Vendrell i l’Associació Esportiva la Pobla de Mafumet.

Cal destacar especialment que aquestes iniciatives són possibles gràcies a les sinergies generades a nivell comarcal amb els clubs i entitats vinculades a la Natació de la comarca.

S’ha modificat la seu de la 4a Jornada de LLiga de Natació es celebrarà al Club Natació Reus Ploms.

Dissabte 9 de març a les 16h 4a Jornada de Lliga de Natació benjamins a la piscina carrer Dr. Robert, organitzat per Club Natació Vendrell.

Aquest cap de setmana passat els alevins del Club Natació El Vendrell van celebrar la seva primera jornada, amb una prova de 200 estils i 100 metres esquena, en les quals han arribat primers en les seves sèries, baixant les seves marques personals.
La nova entrenadora Mònica fa una valoració molt positiva del inici de temporada, esperant que els més petits facin el seu debut. Ja que, els grans van fer la seva primera jornada de 1500 metres lliures, 400 estils i proves de velocitat de 50 metres en la qual també van sortir molt contents i amb molt bones sensacions.

El proper dissabte 13 d’octubre a les piscines Dr. Robert es celebrarà una competició de natació organitzada per el Club Natació Vendrell. Us hi esperem!!