El passat dissabte 6 de març, els patinadors Cora Ortiz i Edgar Cabacas del CE Vendrell van aprovar la segona dansa obligatòria en el Clínic celebrat al Pavelló Esportiu del Vendrell convertint-se en parella de dansa internacional categoria cadet.

https://www.eixdiari.cat/esports/doc/94752/cora-ortiz-i-edgar-cabacas-del-ce-vendrell.html

El Club Patinatge Artístic Vendrell, aconsegueix classificar les seves tres patinadores de la modalitat de “Solo Dance” per al Campionat de Catalunya

, aconsegueix classificar les seves tres patinadores de la modalitat de “Solo Dance” per al Campionat de Catalunya

S’han celebrat les finals d’Individual, Trios, Quartets i Shows dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Camp de Tarragona.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb la secció de Patinatge del Club d’Esports Vendrell, organitzava el passat Diumenge 12 de Maig a les Instal•lacions del Club d’Esports Vendrell, les finals de la Fase Territorial de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d’aquesta temporada al Camp de Tarragona.

La competició va comptar amb la participació de 250 esportistes de les comarques de l’Alt Camp, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès.

De la nostra comarca, prenien part el Club Patí Banyeres, Club Patí Calafell, Club Patí Llorenç i la secció de patinatge del Club d’Esports Vendrell.

Des del Consell Esportiu volem agrair la col•laboració de la secció de Patinatge del Club d’Esports Vendrell en la organització d’aquesta Final Territorial de Patinatge i les facilitats posades pel Club d’Esports Vendrell. Així com, remarcar que aquest programa ha estat gràcies a la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Diumenge 12 de maig de 2019 al Pavelló Club d’Esports Vendrell.

El passat diumenge 14 d’abril, el xou petit del CE Vendrell format per Alba Guerrero,Edgar Cabacas, Enya Cabacas, Berta Sancho, Xenia Sancho,Carla Gracia, Dani Palau i Alex Palau,de la mà de la seva entrenadora Claudia Castro, s’estrenaven al ja consolidat trofeu de grups xous i quartets al Pla de Sta Maria, proclamant-se sots campions territorials i classificant-se per la Copa Catalana de grups xou promocio que tindrà lloc el proper mes d’octubre a Lleida.

 

Esportistes de Banyeres, Calafell, Llorenç i Vendrell participen a la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb la secció de Patinatge del Club d’Esports Vendrell, organitzava el passat Dissabte 27 d’Abril a les Instal•lacions del Club d’Esports Vendrell, la jornada de la Fase Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d’aquesta temporada.

La competició va comptar amb la participació d’un centenar d’esportistes de la comarca, en competició Individual i Shows de categories pre-benjamí fins a Infantil, del Club Patí Banyeres, Club Patí Calafell, Club Patí Llorenç i la secció de patinatge del Club d’Esports Vendrell.

Cal destacar especialment que aquestes iniciatives són possibles gràcies a les sinergies generades a nivell comarcal amb els clubs i entitats vinculades al Patinatge.

Encarant el final de temporada, el proper Diumenge 12 de Maig, la comarca acollirà la Final Territorial de Patinatge al pavelló del Club d’Esports Vendrell gràcies a la col•laboració de la secció de Patinatge del Club.

 

Diumenge 11 de novembre a les 11:30h soritda desde Sant Vicenç de Calders.