Diumenge 28 de Juliol es va disputar la vint-i- cinquena edició del Torneig de Festa Major Memorial Josep Ramon Costas del Vendrell. Com cada any, l’afluència de gent va ser força alta i en aquesta edició vam comptar amb la participació de 85 palistes d’arreu del territori català i fora d’ell. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups junt amb una ronda prèvia i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals.

Els primers semifinalistes van ser, Marc Duran del CTT Borges i Albert Vilardell nou jugador del CTT Borges, el primer a priori, el màxim favorit a emportar-se el títol, va vèncer a quarts de finals a Albert Masip per 3 a 0, i el segon va accedir-hi després de guanyar a Pablo Alday per un ajustat 3 a 2.

Els Altres 2 semifinalistes van ser Joan Masip, també del CTT Borges i Diogo Pinho del CTT Escala, el primer es va desfer de Raúl Porta per 3 a 1, i el segon es va imposar al jugador americà Tapabrata Dey.

La primera Semifinal, se la va endur l’actual Subcampió d’Espanya individual, Marc Duran, amb un partit força espectacular i amb moltes més dificultats de les esperades, Albert Vilardell va plantar molta cara i va estar punt de forçar el 5è set, finalment el Marc va poder remuntar i va vèncer per 3 a 1. En la segona semifinal també es va poder veure un partit força emocionant i amb un gran nivell, on primer, Joan Masip es va avançar en els 2 primers sets i posteriorment Diogo Pinho va guanyar el tercer. El 4t set va cauré al cantó del Joan Masip que va poder resoldre en un final de set molt ajustat i així posar el definitiu 3 a 1.

La final entre els dos jugadors catalans, companys d’equip i que juguen a la màxima categoria espanyola, l’anomenada Superdivisió, va tenir diverses fases, primer en Marc Duran es va avançar per 2 a 0, posteriorment en Joan Masip va desplegar el seu millor Joc i va poder remuntar i posar el 2 a 2, en l’últim set, en els primer compassos el Marc es va distanciar amb un 8 a 4, però després el Joan va poder reduir la distància fins al 8 a 7. En el tram final el Marc va estar més encertat i va poder emportar-se el partit i el títol de Campió de la 25a edició.

Pel que fa al Open B , la final la van disputar 2 jugadors del mateix club, el Gimnàstic de Tarragona, el guanyador va ser Ferran Perernau que es va desfer per un clar 3-0 davant Josep Rodríguez.

Resultats Finals

OPEN A OPEN B
1r Marc Duran (CTT Borges) 1r Ferran Perernau (Gimnàstic de Tarragona)

2n Joan Masip (CTT Borges) 2n Josep Rodríguez (Gimnàstic de Tarragona)

3r Diogo Pinho (CTT Escala) 3r Claudi López (Ganxets)

3r Albert Vilardell (CTT Borges) 3r Eloi Muñoz (CTT Barcelona)

Compartir en: