El Passat Diumenge 29 de Juliol es va disputar la vint-i- quatrena edició del Torneig de Festa Major Memorial Josep Ramon Costas del Vendrell. Aquest any va comptar amb la participació de 85 palistes d’arreu del territori català i fora d’ell. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals.

Els primer semifinalistes van ser, Marc Duran del CTT Borges i Juan Antonio Expósito, el primer a priori, el màxim favorit a emportar-se el títol, va vèncer a quarts de final sense gaires problemes a Ignasi Perona del CTT Hospitalet, i el segon va accedir-hi després de guanyar a un gran Emili Asensio Teixeria que tot i perdre va ser una de les revelacions del torneig.

Els Altres 2 semifinalistes van ser els companys d’equip Raul Porta i Albert Vilardell, el primer es va desfer de Bernat Folch amb un gran partit d’ambdós jugadors. El segon va vèncer amb relativa facilitat a Roger Blanco, que fins aleshores havia fet un torneig impecable.

La primera Semifinal, se la va endur l’actual Subcampió d’Espanya individual i Campió d’Espanya de Dobles, Marc Duran amb un còmode 3 a 0. En canvi la Segona, es va poder veure un dels partits més vibrants i emocionants del Torneig, Raul Porta es va avançar per 2 a 0 i l’Albert va poder empatar el partit 2 a 2, en el cinquè definitiu Raúl Porta es va avançar 10 a 5 però l’Albert Vilardell no es va arronsar i va aixecar les 5 pilotes de partit i finalment va guanyar el partit capgirant el 2 a 0 inicial.

La final, força vistosa i amb molts punts de mitja i llarga distància, se la van endur en Marc Duran per 3 a 0 davant l’Albert Vilardell.

Pel que fa al Open B , el guanyador va ser un gran Joaquim Azcon del CTT Cardedeu que va poder vèncer a un sorprenent i lluitador Lluis Duran del CTT La Lira vendrellenca per a 3 a 1.

Resultats Finals

OPEN A
1r Marc Duran (CTT Borges)
2n Albert Vilardell (Ripollet
3r Raul Porta (Ripollet)
3r J.A Expósito (El Centre)

OPEN B
1r Joaquim Azcon (CTT Cardedeu)
2n Lluís Duran (CTT La Lira Vendrellenca)
3r Alex Rico (Ripollet)
3r Neil Martorell (Lluïsos de Gracia)

 

 

 

Compartir en: