El Club Escola Handbol Vendrell no s’atura i aquest dissabte va continuar la competició a les diferents lligues catalanes, exceptuant l’equip el sènior, que va haver d’ajornar el seu partit.
En primer lloc, l’infantil masculí va patir per a guanyar l’Handbol Barberà. El Vendrell va aconseguir la tercera victòria en el tercer partit, fet que era impensable a principi de temporada. El resultat final va ser de 29 a 26.
Seguidament, a casa, van jugar el cadet masculí, CEH Vendrell 17, i l’Handbol Vilanova i la Geltrú 25. Va ser un partit sense intensitat ni actitud: la feina feta durant tota la setmana no es va reflectir a la pista. Fou una forma de jugar a la qual el Club no està acostumat, ja que es venia de dos partits a fora amb molt bona actitud. Caldrà seguir treballant-hi força.
Mentre el cadet masculí jugava a casa, les cadets jugaven a Salou. La primera part va ser bona, amb superioritat de les jugadores vendrellenques, que van mostrar una bona defensa. La segona part van estar més relaxades, amb algunes pèrdues de pilota que va aprofitar el Salou per acostar-se en el marcador. L’handbol Salou va marcar 16 gols i el CEH Vendrell 22; un bon resultat, ja que aquests dos punts enceten el marcador de la lliga.
Finalment, a la tarda, l’equip juvenil va jugar també a casa contra l’Handbol Tortosa. Va ser un partit bastant renyit, i a la primera part guanyava l’equip de casa. Un jugador va ser expulsat a causa d’una jugada desafortunada, cosa que va fer molt de mal a l’equip, que ja no va poder recuparar-se d’un cop tan dur. El resultat del partit va ser CEH Vendrell 26, contra un Tortosa que va marcar 29 gols.

PARTITS DE LA PROPERA SETMANA:

INFANTIL MASC. H. ÈGARA INFANTIL – CEH VENDRELL (3/11/18 a les 17 h)

CADET MASCULÍ CEH VENDRELL – CH MARTORELL (3/11/18 a les 11 h)

CADET FEMENÍ CEH VENDRELL – CH ASCÓ B (3/11/18 a les 12.45 h)

JUVENIL MASCULÍ CEH VENDRELL – LA SALLE BONANOVA AT. (3/11/18 a les 16.15 h)

SÈNIOR MASCULÍ CEH VENDRELL – CH CERDANYOLA IN (3/11/18 a les 18 h)

Compartir en: