Un OR, una PLATA i un BRONZE, pels competidors de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, al CAMPIONAT D’EUROPA DE TAEKWONDO PER CLUBS, celebrat aquests passats dies 3, 4 i 5 de desembre a la ciutat d’Oropesa del Mar (Castelló).

L’or i per tant campió d’Europa, va ser per DANIEL MARTÍNEZ MOTA, en categoria Pre-cadet B en menys de 36 Kg, no menys important MARINA DORADO RIOS aconseguia la medalla de plata en categoria Pre-cadet A menys de 52 Kg, perdent per un ajustadíssim resultat la final d’Europa i molt bona actuació també de JOSEP M. GALIMANY en Pre-cadet A menys de 48 Kg, aconseguint una fantàstica medalla de bronze. Els mateixos medallistes disputaven durant aquest dies, aprofitant l’excel·lent infraestructura, el Campionat d’Espanya de Taekwondo Infantil i en aquest cas Daniel aconseguia la medalla de Bronze, Marina tornava a aconseguir una medalla de plata i Josep M. també una nova medalla de bronze.

L’entrenador Enric Fuentes, destaca el fantàstic i històric resultat per la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca que gràcies a aquestes medalles europees quedava com a 5è millor Club d’Europa en Categoria Pre-Cadet A i B Masculí i Femení, de 95 clubs participants d’arreu d’Europa. Finalment cal destacar la participació als Campionat d’Europa i d’Espanya de Lluís Jiménez, Adriana Royo, Abril Fuentes i Arnau Jané de La Lira, que malgrat fer uns fantàstics combats no van poden aconseguir pujar al pòdium.

Compartir en: