El Cruyff Court Sergi Roberto acull una de les semifinals del torneig escolar Cruyff Courts 6vs6

El ‘Cruyff Court Sergi Roberto’ de Reus, va acollir aquest dissabte una de les semifinals del torneig Cruyff Courts 6vs6, en la que hi van participar escoles del Vendrell, Les Roquetes, Mollerussa, Vilanova i la Geltrú, Sant Guim de Freixenet i Reus. Del Vendrell, les escoles que hi van participar son les següents: Pla de Mar (equip masculí) i Àngel Guimerà (equip femení).

El Cruyff Courts 6vs6 és un torneig de futbol per a nens d’entre 10 i 12 anys, organitzat per joves que van participar en el programa Heroes of the Cruyff Courts. El torneig se celebra als diferents Cruyff Courts de tot el país i està organitzat pels joves de les diferents comunitats.

El torneig comença amb les fases preliminars, seguit de les semifinals i una fase final. El respecte és el principal valor del torneig Cruyff Courts 6vs6. Tots els participants signen la bandera de respecte, comprometent-se a respectar a la resta de participants, dins i fora del camp.

El dos guanyadors d’aquesta fase de semifinals disputada a Reus, tindran la oportunitat de disputar la fase final del torneig Cruyff Courts 6vs6 que tindrà lloc al Cruyff Court Igualada el proper diumenge 2 de juny.

Equips guanyadors de la semifinal disputada al Cruyff Court Sergi Roberto de Reus:
Masculí: Les Roquetes (Escola Mediterrània)
Femení: El Vendrell (Escola Àngel Guimerà)

 

Compartir en: