Primera Catalana, l’AB Vendrell tanca l’any amb una nova derrota a la pròrroga.

La dinàmica negativa dels taronges els acosta als darrers llocs de la classificació.

Per segona jornada consecutiva els vendrellencs van veure com la victòria s’esfumava a la pròrroga, en aquesta ocasió per 77-70 a la pista del Ribes, en un final de partit decebedor, doncs els visitants es van avançar per 62-64 a manca de dos segons pel final, i en aquest temps, van permetre una cistella dels locals, que empatava el resultat i enviava el matx a la pròrroga. En el temps extra, els del Vendrell, tocats moralment, per la dinàmica negativa que arrosseguen, una victòria en els darrers vuit partits, es van veure superats pels de Ribes i van certificar una nova desfeta. L’equip competeix en tots els encontres i arriba amb possibilitats de victòria al tram final, però, en els minuts decisius es col•lapsa, entregant el triomf al rival. La realitat, però, ens diu, què els taronges, tanquen l’any, amb un balanç de 3-8, a la zona baixa de la taula, i què caldrà millorar, encara queda molta competició, per sortir dels llocs compromesos.

Ara, la competició s’atura per les festes nadalenques, el proper partit serà el dia 12 de Gener, a la pista del colíder Almeda.