Infantil masculí (Federat Primera Catalana – 2ª Fase)
BM Granollers Sp.: 36 – CEH Vendrell: 37
Partit boig i de vertigen.

Avui ha començat malament el nostre equip, el contrari movia la pilota amb gran rapidesa, en cinc minuts perdíem per 4-1, la seva defensa de tres-tres avançada ens feia mal i els nois en una pista més gran no acabaven de funcionar.
Un temps mort del nostre tècnic al 09′ ens donava ales per a remuntar i cap al quart d’hora ens posàvem davant al marcador per dos gols, 11 a 13. Sense temps per a un respir, un i altre equip marcaven arribant al desmesurat 21-23 a la mitja part.
Sabent que la defensa havia de millorar, a la segona part s’ha augmentat l’avantatge, fins a arribar sobre el 16′ amb un clar 29-34 al nostre favor. El joc resultava de vertigen, encara que semblava que el partit estava controlat. A partir d’aquest moment hi ha hagut una sèrie d’errors de tota mena, que el Granollers ha sabut aprofitar fins a remuntar i situar-se empats a 36 i a un escàs minut del final. Ha estat un destacat Ian el que a escassos segons del xiulet final ens ha fet saltar a tots d’alegria amb un gol de bella factura.
Gràcies de nou a l’afició que ha fet trontollar les parets de l’estadi olímpic amb els seus ànims, i com no als tècnics per la seva labor.

Pròxim partit a casa contra el St Cugat,

Compartir en: