El proper 31 d’agost Torneig Volei Paltja 4×4 a la Platja del Francàs.

Un centenar d’esportistes prenen part dels tornejos de Volei Platja i de Tennis Platja els passat 15 i 17 d’Agost a Coma-ruga.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava els passats Dijous 15 i Dissabte 17 d’Agost activitats d’Esport Popular.

A la zona esportiva del nàutic de Coma-ruga es portava a terme un torneig de Volei Platja Mixte el Dijous 15 d’Agost i un torneig de Tennis Platja Mixte el Dissabte 17 d’Agost.

El torneig de Volei Platja comptava amb la participació de 16 equips i es plantejava un format de torneig amb fase prèvia i posteriors encreuaments finals en categories or i plata.
La classificació final de categoria PLATA la formaven els equips “Albal Team” en 3a posició, “Lolitas” en 2a posició i els “No tenemos nombre” en 1a posició.
La classificació final de categoria OR la formaven els equips “Saltalatas” en 3a posició, “Zombie Kids” en 2a posició i els “Tuffa Team” en 1a posició.

El torneig de Tennis Platja comptava amb la participació de 11 parelles portant a terme un torneig de matí en un format de lliga i encreuaments finals. La classificació final va ser per les parelles formades per Jaume Aragones – Joan Carles Aragones en 3a posició, Sergio Rodriguez – Toni Gonzalez en 2a posició i Toni Lopez – Miriam Sanchez en 1a posició.

Aquestes dues activitats formen part dels programes d’esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès i tindran continuïtat al llarg del mes d’Agost i inicis de Setembre amb tornejos de Volei Platja i Pàdel.

El proper 15 d’agost a la zona Nàutic de Coma·ruga Torneig de Volei Platja 4×4, organitzat pel Consell Esportiu Baix Penedès.

Més informació: clubtennisvendrell@gmail.com

Els dies 10 i 11 d’agost a la Platja de Sant Salvador Torneig de Volei 4×4

Inscripicions a: facebook.com/torneigvoleisansa

Torneig Volei Platja 4X4 el dia 8 de setembre a les 9:15h a la Plaça de les Palmeres Sant Salvador. Organitzat per Consell Esportiu Baix Penedès.

El passat cap de setmana es va celebrar el Torneig Platja al Port de Comar·ruga on van participar un total de 24 equips dividits en 5 grups. Durant tot el matí van disputar els partits de la fase regular.

A partir de la tarda es van disputar les eliminatòries.
Els 1rs i 2ns classificats van jugar les eliminatòries d’OR i els 3r i 4ts van jugar les eliminatòries de PLATA.

1r d’OR va ser SI T’ENGANXO T’AFERRANXO
2n d’OR va ser SANSA RULES

1r de plata: VODKA JÚNIORS
2n de plata: TIBURONES

Els dies 25 i 26 d’agost, organitzat per Libertysports.