Vinga tothom a fer exercici!?

????

?Més info: https://blog.sintagmia.com/ensmovem/

MOU-T PER TU, MOU-TE PER TOTES!

El diumenge 8 de març a les 10.00 h a la Rambla del Vendrell

Des del 24 de juny fins el 6 de setembre podeu gaudir dels cursos d’estiu de l’Escola de Vela al Club Nàutic de Coma-ruga.
Informació i reserves:
Tlf: 977 68 01 02
Web: www.clubnautic.com
E-mail: escoladevela@clubnautic.com

Dimecres 19 de juny a les 19:30 al Centre Cívic de l’Estació del Vendrell.
Obert a totes les entitats Esportives

La Laia Cuscó i l’Olga Ruiz van aconseguir dues noves marques en la prova cronometrada d’una competició que també va dur l’alegria a l’Alejandro Urra, que va puntuar per primera vegada.

El Vendrell va ser la seu del 29è Campionat de Catalunya d’slalom en cadira de rodes amb una matinal de diumenge plena d’emocions i alegries. 22 esportistes d’arreu del territori i de les quatre categories van participar en una prova marcada per la superació de tots els participants i la complicitat dels familiars presents.

Després dels circuits fix i variable (número 3) de la prova cronometrada, en els que la Laia Cuscó (Joves Vicuven) va batre el rècord absolut de la categoria WS3F amb un temps de 35 segons i 9 dècimes i l’Olga Ruiz (AEE INS Banús) va aconseguir el rècord júnior de la categoria WS4F amb una marca de 27”01, l’entretinguda prova d’eliminació inicial va concloure la competició abans de l’entrega de medalles.

Però els rècords no ho van ser tot. Una de les imatges del matí la va protagonitzar l’Alejandro Urra, dels Joves Vicuven, que va puntuar en la prova cronometrada després d’acabar els dos circuits per primera vegada.

Durant l’entrega de medalles, en la qual va participar el Sr. Ferran Trillas, regidor d’esports de l’Ajuntament del Vendrell, es va aprofitar per entregar els trofeus corresponents al Campionat de Catalunya per equips. La competició del diumenge va ser la darrera jornada d’eslàlom en cadira de rodes d’aquesta temporada. Al calendari només hi resten dues trobades: el Campionat d’Espanya (18 i 19 de maig al Prat de Llobregat) i els Jocs Escolars (2 de juny a Sant Carles de la Ràpita).

 

 

Hola a tothom, Informar que els dimarts a la pista de Campclar, l’anella mediterrània, s’ha començat a realitzar l’esport de hokey i rugby en cadira de rodes per a persones amb diversitat funcional. Busquem persones que puguin estar interessades i vulguin participar!!! El requisit és anar en cadira de rodes, ja sigui eléctrica o manual. Per favor informeu el major número de persones possible. Si ets un candidat, ja pots vindre a jugar en nosaltres!! Número de contacte per a persones interessades: 607 931 949, Estefania. Correu electrònic: ainafetse_1801@hotmail.com Per favor comparteix la informació!! I corre la veuu, no hi ha límits d’edat! Moltes gràcies!!

El proper 14 d’abril de 10 h a 13:30 h en el Pavelló Camp d’Esports del Vendrell s’organitza el 29è Campionat de Catalunya de Slalom en cadira de rodes. Us hi esperem!!!

JA S’APROPA LA CELEBRACIÓ DEL PRIMER TORNEIG “CIUTAT DEBARCELONA” DE GOALBALL. UN ESDEVENIMENT QUE TINDRÀ LLOC DURANT ELS PROPERS DIES 16, 17 I 18 DE NOVEMBRE DE 2018 ALS ESPAIS DE LA DELEGACIÓ TERRITORIAL ONCE-CATALUNYA (CARRER SEPÚLVEDA, 1, BARCELONA).

El goalball català es prepara per aquesta important cita històrica en la qual
acollirà, per segona vegada, un trofeu internacional amistós amb la participació
de la selecció de Catalunya. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la
Federació Catalana d’Esports per a Cecs amb la col·laboració de l’Ajuntament
de Barcelona.