El Passat Diumenge 29 de Juliol es va disputar la vint-i- quatrena edició del Torneig de Festa Major Memorial Josep Ramon Costas del Vendrell. Aquest any va comptar amb la participació de 85 palistes d’arreu del territori català i fora d’ell. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals.

Els primer semifinalistes van ser, Marc Duran del CTT Borges i Juan Antonio Expósito, el primer a priori, el màxim favorit a emportar-se el títol, va vèncer a quarts de final sense gaires problemes a Ignasi Perona del CTT Hospitalet, i el segon va accedir-hi després de guanyar a un gran Emili Asensio Teixeria que tot i perdre va ser una de les revelacions del torneig.

Els Altres 2 semifinalistes van ser els companys d’equip Raul Porta i Albert Vilardell, el primer es va desfer de Bernat Folch amb un gran partit d’ambdós jugadors. El segon va vèncer amb relativa facilitat a Roger Blanco, que fins aleshores havia fet un torneig impecable.

La primera Semifinal, se la va endur l’actual Subcampió d’Espanya individual i Campió d’Espanya de Dobles, Marc Duran amb un còmode 3 a 0. En canvi la Segona, es va poder veure un dels partits més vibrants i emocionants del Torneig, Raul Porta es va avançar per 2 a 0 i l’Albert va poder empatar el partit 2 a 2, en el cinquè definitiu Raúl Porta es va avançar 10 a 5 però l’Albert Vilardell no es va arronsar i va aixecar les 5 pilotes de partit i finalment va guanyar el partit capgirant el 2 a 0 inicial.

La final, força vistosa i amb molts punts de mitja i llarga distància, se la van endur en Marc Duran per 3 a 0 davant l’Albert Vilardell.

Pel que fa al Open B , el guanyador va ser un gran Joaquim Azcon del CTT Cardedeu que va poder vèncer a un sorprenent i lluitador Lluis Duran del CTT La Lira vendrellenca per a 3 a 1.

Resultats Finals

OPEN A
1r Marc Duran (CTT Borges)
2n Albert Vilardell (Ripollet
3r Raul Porta (Ripollet)
3r J.A Expósito (El Centre)

OPEN B
1r Joaquim Azcon (CTT Cardedeu)
2n Lluís Duran (CTT La Lira Vendrellenca)
3r Alex Rico (Ripollet)
3r Neil Martorell (Lluïsos de Gracia)

 

 

 

XXIV Torneig de Tennis Taula Festa Major 2018 organitzat per La Lira Vendrellenca secció Tennis Taula, al pavelló Santa Maria del Mar el proper 29 de juliol a les 9h.

Data límit d’inscripcions: 22 de juliol o fins arribar al límit de participants