El proper diumenge 8 de març a les 9.00 h tindrà lloc al Pavelló Camp d’Esports el Campionat Provincial de Tennis Taula “Veterans per equips”.

Lloc: Av. Camp d’Esports, S/N, El Vendrell.

Organitza: cttlalira@gmail.com

 

Els jugadors del CTT Ganxets de Reus Pablo Alday i  Ferran Busquets, guanyen el Provincial Absolut de parelles.

Gran campionat de tennis taula disputat aquest passat cap de setmana al Pavelló Camp d’Esports de la veïna ciutat del Vendrell, on fins una quarantena de parelles procedents dels diferents clubs de la Federació Territorial Tarragonina s’han aplegat per disputar el Campionat Provincial de Tennis Taula en la categoria de Dobles Absolut.

Amb la finalitat d’igualar el nivell de tots els participants, el torneig s’ha dividit en dues categories A i B. En quant a la Categoria B, destaquem el gran campionat realitzat per la parella J.M. Serret/J. Blanca del CTT La Selva, aconseguint imposar-se en una èpica final a F. Montes/L.Herrero del Nàstic de Tarragona per 3 jocs a 2. Amb aquest títol, el jugador de La Selva del Camp Josep Mª Serret aconsegueix la victòria per segon any consecutiu.

En quant a la Categoria A, el nivell ha estat molt alt, destacant la dura victòria a quarts de final de P. Alday / F. Busquets (CTT Ganxets) sobre J. Pajuelo / J. Gázquez (Reus Deportiu), aquests últims subcampions del 2019, i que finalment han caigut a mans dels jugadors del Ganxets per 3 jocs a 2. A semifinals, destaquem la gran victòria de A. Barreneche / M. Menal (Nàstic) enfront els tortosins J. Querol / J.C. Muñoz, aconseguit remuntar fins a una pilota de partit en contra, amb un resultat final de 3 a 2 i 12 a 10 en el darrer joc.

Per tant, la gran final ha estat P. Alday / F. Busquets (CTT Ganxets), imposant-se a A. Barreneche / M. Menal (Nàstic) amb més facilitats de les esperades en un clar 3 a 0, aconseguint d’aquesta manera, el seu primer títol de Campions Provincials de Parelles 2020.

Diumenge 28 de Juliol es va disputar la vint-i- cinquena edició del Torneig de Festa Major Memorial Josep Ramon Costas del Vendrell. Com cada any, l’afluència de gent va ser força alta i en aquesta edició vam comptar amb la participació de 85 palistes d’arreu del territori català i fora d’ell. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups junt amb una ronda prèvia i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals.

Els primers semifinalistes van ser, Marc Duran del CTT Borges i Albert Vilardell nou jugador del CTT Borges, el primer a priori, el màxim favorit a emportar-se el títol, va vèncer a quarts de finals a Albert Masip per 3 a 0, i el segon va accedir-hi després de guanyar a Pablo Alday per un ajustat 3 a 2.

Els Altres 2 semifinalistes van ser Joan Masip, també del CTT Borges i Diogo Pinho del CTT Escala, el primer es va desfer de Raúl Porta per 3 a 1, i el segon es va imposar al jugador americà Tapabrata Dey.

La primera Semifinal, se la va endur l’actual Subcampió d’Espanya individual, Marc Duran, amb un partit força espectacular i amb moltes més dificultats de les esperades, Albert Vilardell va plantar molta cara i va estar punt de forçar el 5è set, finalment el Marc va poder remuntar i va vèncer per 3 a 1. En la segona semifinal també es va poder veure un partit força emocionant i amb un gran nivell, on primer, Joan Masip es va avançar en els 2 primers sets i posteriorment Diogo Pinho va guanyar el tercer. El 4t set va cauré al cantó del Joan Masip que va poder resoldre en un final de set molt ajustat i així posar el definitiu 3 a 1.

La final entre els dos jugadors catalans, companys d’equip i que juguen a la màxima categoria espanyola, l’anomenada Superdivisió, va tenir diverses fases, primer en Marc Duran es va avançar per 2 a 0, posteriorment en Joan Masip va desplegar el seu millor Joc i va poder remuntar i posar el 2 a 2, en l’últim set, en els primer compassos el Marc es va distanciar amb un 8 a 4, però després el Joan va poder reduir la distància fins al 8 a 7. En el tram final el Marc va estar més encertat i va poder emportar-se el partit i el títol de Campió de la 25a edició.

Pel que fa al Open B , la final la van disputar 2 jugadors del mateix club, el Gimnàstic de Tarragona, el guanyador va ser Ferran Perernau que es va desfer per un clar 3-0 davant Josep Rodríguez.

Resultats Finals

OPEN A OPEN B
1r Marc Duran (CTT Borges) 1r Ferran Perernau (Gimnàstic de Tarragona)

2n Joan Masip (CTT Borges) 2n Josep Rodríguez (Gimnàstic de Tarragona)

3r Diogo Pinho (CTT Escala) 3r Claudi López (Ganxets)

3r Albert Vilardell (CTT Borges) 3r Eloi Muñoz (CTT Barcelona)

En el Pavelló Sta. M. del Mar de Coma·ruga el dia 28 de juilol, organitzat per La Lira Vendrellenca secció Tennis Taula.

El Passat Diumenge 24 de Febrer de 2019, al Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell, es va disputar del Campionat Provincial Absolut de Tennis Taula. La prova va acollir 45 Palistes d’arreu de la Província. El requisit per a participar en aquest torneig, és el fet d’estar federat en les categories més altes de la competició regular, la categoria mínima per participar, era Primera Provincial, seguida de Preferent, Tercera Nacional (Màxima divisió Catalana), 2ª Nacional i 1ª Nacional, aquesta última, considerada categoria de semi professionalització.

Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups, on es seleccionaven els 16 millors palistes, i a la tarda es van disputar les eliminatòries Finals, des dels vuitens de finals fins a la Final.

En les Eliminatòries finals no va haver-hi sorpreses i els jugadors amb més rànquing es van classificar per les Semifinals. La Primera Semifinal, la van disputar Jaume Querol del CTT Tortosa i Jordi Gázquez del Reus Deportiu amb Victòria per a 3 a 1 pel Tortosí. La segona semifinal la van disputar Àlvaro Barreneche del Club Gimnàstic de Tarragona i Albert Masip del CTT La Selva del Camp, dos joves jugadors que aquest any han jugat a 1ª Nacional i que partien com els màxims favorits. L’Àlvaro va fer valer el seu gran estat de forma i es va desfer per un 3-0 amb parcials força ajustats.

La Final, entre Jaume Querol i Àlvaro Barrenche, va ser el millor partit de la jornada, van desplegar un joc molt vistós amb contres des de lluny de la taula. El partit va tenir màxima igualtat fins al 1-1 i 10 a 10, en aquest moment la sort es va girar de cara del jugador del Gimnàstic de Tarragona i la pilota va tocar 2 cops al canto sense que en Jaume tingués temps de reacció. Finalment l’Alvaro Barreneche va guanyar per 3 a 1 i es va proclamar Campió Absolut.

També destacar que 6 jugadors locals van poder disputar el Campionat, aquests van ser Ricard Martin, Jose M. Melendo, Javier Marín, Jordi Senpau, Albert Bolet i Guifré Vidal. Tots ells van participar gràcies a estar federats en les 2 categories d’entrada, Primera Provincial i Preferent. Entre ells, els millors classificats van ser Javier Marin i Albert Bolet, que van tenir opcions de classificar-se per les eliminatòries finals tot i que al final es van col·locar en la 28ª posició.

Classificació Final

1r Àlvaro Barreneche (CTT Gimnàstic)

2n Jaume Querol (CTT Tortosa)

3r Albert Masip (CTT La Selva del Canp)

3r Jordi Gázquez (CTT Reus Deportiu)

Les fotografies que es poden veure, el posi Absolut amb els 4 primers classificats i el President de la Federació al Mig i en l’altre els participants vendrellencs al Campionat Absolut.

El Passat Diumenge 27 de gener de 2019, es va disputar el Campionat Provincial de Tennis Taula amb la categoria d’Equips Veterans (majors de 40 anys). El Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell va acollir 23 equips i 64 palistes d’arreu de la Província. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals. Els primers classificats de cada grup accedien al quadre final, tanmateix els segons classificats de cada grup es classificaven pel quadre de Consolació. En tots dos quadres, els enfrontaments es feien per eliminatòria directe.

Pel que fa al quadre final del torneig , la Final la van disputar el CTT Reus Deportiu i el CTT Tortosa, el primer va vèncer a semifinals amb el Gimnàstic de Tarragona i segon es va desfer del sorprenent CTT Cornudella. La final va caure el cantó dels reusencs, per un ajustat 3-2 després de que tots 2 equips despleguessin un gran nivell de joc.

La final del quadre de consolació la van disputar CTT Ulldecona i el CTT Vinaròs, que tot i no pertànyer a la província de Tarragona, té un permís especial per la federació per disputar totes les seves competicions a la nostra província. Al igual que l’anterior final , el resultat va ser força ajustat i l’Ulldecona va poder decantar la balança al seu favor i posar un 3 a 2 al marcador, i per tant emportant-se el quadre de consolació.

A nivell local, el CTT La Lira Vendrellenca va comptar amb 3 equips participants. El CTT Lira Vendrellenca A (Manel Díaz, Stefan Romaniv i Lluís Duran) , B (Ricard Martin i Jose M. Melendo) I C ( Javier Marín i Jordi Senpau). Tant el A com el B van quedar segons de grup i van accedir al quadre de consolació, on van perdre a quarts de final amb AEC Reus i el CTT Vinaròs respectivament. El C no va poder accedir a cap dels quadres finals tot i tenir uns resultats força ajustats al Grup.

Recordar que el proper 24 de febrer, també al Vendrell, tindrà lloc el Campionat Provincial Absolut adreçat als millors palistes de Tarragona, jugadors que militin en categories estatals o màximes catalanes , com ara la 3a nacional, Preferent o 1a Provincial. Comptarà amb la participació d’alguns palistes Vendrellencs. També afegir que la secció de tennis taula fa el seu 25è Aniversari aquest 2019 i tant l’organització d’aquestes competicions com altres activitats previstes més endavant, formaran part de l’agenda d’actes del Club.

Resultats Finals

Campió Reus deportiu

Subcampió CTT Tortosa

3ers classificats Gimnàstic de Tarragona i CTT Cornudella

Quadre de Consolació

Campió CTT Ulldecona

Subcampió CTT Vinaròs

3ers classificats CTT Tortosa B i AEC Reus

Resultats Locals

CTT Lira Vendrellenca A —> 1/4 de final quadre consolació

CTT Lira Vendrellenca B —> 1/4 de final quadre consolació

CTT Lira Vendrellenca C —> Fase de Grups

 

 

 

El Passat Diumenge 29 de Juliol es va disputar la vint-i- quatrena edició del Torneig de Festa Major Memorial Josep Ramon Costas del Vendrell. Aquest any va comptar amb la participació de 85 palistes d’arreu del territori català i fora d’ell. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals.

Els primer semifinalistes van ser, Marc Duran del CTT Borges i Juan Antonio Expósito, el primer a priori, el màxim favorit a emportar-se el títol, va vèncer a quarts de final sense gaires problemes a Ignasi Perona del CTT Hospitalet, i el segon va accedir-hi després de guanyar a un gran Emili Asensio Teixeria que tot i perdre va ser una de les revelacions del torneig.

Els Altres 2 semifinalistes van ser els companys d’equip Raul Porta i Albert Vilardell, el primer es va desfer de Bernat Folch amb un gran partit d’ambdós jugadors. El segon va vèncer amb relativa facilitat a Roger Blanco, que fins aleshores havia fet un torneig impecable.

La primera Semifinal, se la va endur l’actual Subcampió d’Espanya individual i Campió d’Espanya de Dobles, Marc Duran amb un còmode 3 a 0. En canvi la Segona, es va poder veure un dels partits més vibrants i emocionants del Torneig, Raul Porta es va avançar per 2 a 0 i l’Albert va poder empatar el partit 2 a 2, en el cinquè definitiu Raúl Porta es va avançar 10 a 5 però l’Albert Vilardell no es va arronsar i va aixecar les 5 pilotes de partit i finalment va guanyar el partit capgirant el 2 a 0 inicial.

La final, força vistosa i amb molts punts de mitja i llarga distància, se la van endur en Marc Duran per 3 a 0 davant l’Albert Vilardell.

Pel que fa al Open B , el guanyador va ser un gran Joaquim Azcon del CTT Cardedeu que va poder vèncer a un sorprenent i lluitador Lluis Duran del CTT La Lira vendrellenca per a 3 a 1.

Resultats Finals

OPEN A
1r Marc Duran (CTT Borges)
2n Albert Vilardell (Ripollet
3r Raul Porta (Ripollet)
3r J.A Expósito (El Centre)

OPEN B
1r Joaquim Azcon (CTT Cardedeu)
2n Lluís Duran (CTT La Lira Vendrellenca)
3r Alex Rico (Ripollet)
3r Neil Martorell (Lluïsos de Gracia)

 

 

 

XXIV Torneig de Tennis Taula Festa Major 2018 organitzat per La Lira Vendrellenca secció Tennis Taula, al pavelló Santa Maria del Mar el proper 29 de juliol a les 9h.

Data límit d’inscripcions: 22 de juliol o fins arribar al límit de participants