Aquest passat diumenge 24 de març, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició on 17 esportistes de la Lira Vendrellenca, van participar obtenint un total de 4 ors, 2 plates i 5 bronzes. Els ors i per tant Campions de Catalunya van ser per Aina González, Daniel Martínez, Alejandro Komives i Arnau Jané. Les plates per Ayoub El Boukri i Aleix González i els bronzes per Aya El Amrani, Hidaya Talibi, Joel Rodríguez, Abril Pulgar i Alex González. Medalla de participació per Melissa Figueroa, Marc Fernández, Lluís Jiménez, Judith Benet, Marc Alonso i Pau Sanz.
Els Coachs que van fer possible aquests èxits van ser Arnau Papiol, Tatiana Sanz, Marc Jané, Adriana Rodríguez, Pau Alonso, Anna Rovira i Enric Fuentes.

Moltes felicitats a tots!

Aquest passat 16 de març quatre components del Club Olímpic El Vendrell van realitzar l’examen de Dan de taekwondo a Barcelona i el van superar amb èxit!

Els dans que van assolir són els següents:

– Irene Calvo 4 Dan .
– Daniel Romero 4 Dan.
– David Ruiz 3 Dan .
– Laura Alonso 2 Dan.

Enhorabona a tots!

Aquest passat dissabte 16 de març, Fèlix Salas Lozano de 39 anys i vendrellenc, pertanyent al Club de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, van obtenir el Cinturó Negre 3r de Taekwondo, després de superar de forma extraordinària totes les probes de tècnica i poomse, sol·licitades pel tribunal i requerides per la Federació Espanyola de Taekwondo, tenint en compte en totes les probes la força, concentració, execució correcta de la tècnica, equilibri, potència … entre d’altres.

És el premi al treball i sacrifici, d’aquest alumne de La Lira Vendrellenca, i que suma una nova fita dins d’aquest art marcial coreà. Ara cal seguir preparant-se per millorar i per aconseguir nous reptes. A la foto, Fèlix Salas junt amb José Santiago, director de Tècnica i Poomse de la Federació Catalana de Taekwondo.

El passat 20 de gener es va celebrar el campionat de Catalunya de técnica de taekwondo a Barcelona, el mestre de l’escola Albert Calvo del Club Olímpic Vendrell competia a la categoria master dos, i es va proclamar campió de Catalunya.
Enhorabona!

Els alumnes Daniel Romero Montenegro i Toni Baena Sánchez del Club Olímpic El Vendrell han realitzat i superat amb èxit  l’examen de cinturó negre Primer Dan de taekwondo.

Daniel Romero i Toni Baena han fet un pas més en la seva trajectòria esportiva i personal assumint el cinturó negre 1 Dan, ara queda un llarg camí per seguir gaudint i estimant aquest art marcial!

Enhorabona als dos!

Albert Calvo el mestre de l’escola taekwondo Olómpic El Vendrell supera l’examen satisfactoriament y aproba el 4Dan de Hapkido!
Enhorabona mestre!

Trofeu federació Catalana:

-Marc Rovira campió de Catalunya 
-Toni Baena subcampió de Catalunya
-Sergio Serra tercer de Catalunya

Campionat de Catalunya Junior:

-Claudia Martínez tercera de Catalunya
Laura Alonso , Daniel Romero, i Víctor Herrera realitzen uns grans combats.

Enhorabona a tots equip! Heu realitzat un gran treball estem molt orgullosos de tots, avui heu demostrat que el companyerisme i els valors estan per damunt de les medalles.

Adriana Rodríguez Fuentes de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, subcampiona al Campionat de Catalunya Junior celebrat aquest passat diumenge 16 de desembre. Un gran resultat tenint en compte el gran nivell que es respirava al Pavelló de La Mar Bella de Barcelona on competien el millors juniors (nois i noies de 14 a 16 anys) de l’estat català.  Marc Jané Cañamero, actual subcampió Junior de la passada edició de l’any 2017, malhaurament no podia participar per una indisposició d’última hora. Moltes felicitats a l’Adriana, segona millor Junior de Catalunya en categoria menys de 63 Kg.

Del  3 al 9 de desembre es va celebrar el Campionat d’Europa de taekwondo per clubs a Marina d’or, Catelló, en el que van participar un grup d’alumnes del club Olímpic Vendrell , va estar un campionat d’alt nivell amb participants de molts països. Els resultats són els següents:

A categoia infantil: Ivan cardenas medalla de bronze

A la categoria Senior: Gloria ruiz medalla de bronze

A la categoria master 2 de pomses: Albert  Calvo medalla de bronze

Daniel Cardenas, Claudia Martínez, Abderrahman El Masanhi i David Ruiz van realitzar un bon treball encara que no van poder rascar medaller.

Enhorabona equip!

Un OR, una PLATA i un BRONZE, pels competidors de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, al CAMPIONAT D’EUROPA DE TAEKWONDO PER CLUBS, celebrat aquests passats dies 3, 4 i 5 de desembre a la ciutat d’Oropesa del Mar (Castelló).

L’or i per tant campió d’Europa, va ser per DANIEL MARTÍNEZ MOTA, en categoria Pre-cadet B en menys de 36 Kg, no menys important MARINA DORADO RIOS aconseguia la medalla de plata en categoria Pre-cadet A menys de 52 Kg, perdent per un ajustadíssim resultat la final d’Europa i molt bona actuació també de JOSEP M. GALIMANY en Pre-cadet A menys de 48 Kg, aconseguint una fantàstica medalla de bronze. Els mateixos medallistes disputaven durant aquest dies, aprofitant l’excel·lent infraestructura, el Campionat d’Espanya de Taekwondo Infantil i en aquest cas Daniel aconseguia la medalla de Bronze, Marina tornava a aconseguir una medalla de plata i Josep M. també una nova medalla de bronze.

L’entrenador Enric Fuentes, destaca el fantàstic i històric resultat per la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca que gràcies a aquestes medalles europees quedava com a 5è millor Club d’Europa en Categoria Pre-Cadet A i B Masculí i Femení, de 95 clubs participants d’arreu d’Europa. Finalment cal destacar la participació als Campionat d’Europa i d’Espanya de Lluís Jiménez, Adriana Royo, Abril Fuentes i Arnau Jané de La Lira, que malgrat fer uns fantàstics combats no van poden aconseguir pujar al pòdium.

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el campionat de Catalunya promoció a la Mar Bella, Barcelona, un grup d’alumnes del club Olímpic El Vendrell van participar i van aconseguir dues medalles de bronze.
-Claudia Martínez medalla de bronze
– Paula López medalla de bronze
Abderrahman El Masanhi, Ivan Cardenas, Ivan Peña, Elena Navarro i Daniel Cardenas van realitzar un bon treball arribant a quarts malgrat que no van poder entrar al medaller.
Felicitats a tots equip olímpic!