Aquest diumenge, 17 de novembre, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona el Campionat de Catalunya Infantil de Competició en el qual han participat 14 competidors de la Lira Vendrellenca i han aconseguit 1 or, 2 plates i 7 bronzes.

L’or i, per tant, campió de Catalunya ha sigut l’Arnau Jané Cañamero, les plates per Aitor Puerto i Marc González i els bronzes per Joel Rodríguez, Alejandro Komives, Franky Marín, Abdel Andaloussi, Marc Fernández, Lluís Jiménez i Marx Alonso.

To i haver realitzat una molt bona actuació sobre la pista no han pogut pujar a pòdium Melissa Figueroa, Adriana Royo, Aya El Amrani i Àlex González.

En aquest cas els coachs que han acompañat als nostres competidors han sigut Anna Rovira, Arnau Papiol, Marc Jané, Tatiana Sanz, Adriana Rodríguez i Enric Fuentes.

Moltes felicitats a tots i totes!!!

El passat 8 de juny es va celebrar a Andorra el XVI Copa de Andorra de Taekwondo en la que van participar 9 alumnes de L’Olímpic:

– María Bessaad medalla d’or
– Jordi Ruiz: medalla d’or
– Ion Vélez: medalla d’or
– Lucía Ruiz: medalla d’or
– Lia Vélez: medalla d’argent
– Adam Bessaad medalla d’argent

Elena Navarro, Iker Palazón, Júlia Sánchez van reallitzar un gran treball.

Enhorabona equip

El passat 2 de juny es va celebrar a Barcelona el Campiont Infantil de Taekwondo, amb 6 ors, 1 plata i 3 bronzes pels de Taekwondo Olímpics:

– María Bessaad medalla d’or
– Lia Vélez medalla d’or
– Lucia Ruiz medalla d’or
– Saray Minguella medalla d’or
– Julia Sánchez medalla d’or
– Jordi Ruiz medalla d’or
– Iker Palazón medalla d’argent
– Ion Vélez medalla de bronze
– Aaron García medalla de Bronze
– Adam Bessaad medalla de bronze

Enhorabona equip

Aquest passat diumenge 2 de juny, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició on 9 esportistes de la Lira Vendrellenca.

Van participar obtenint un total de 2 ors, 5 plates i 1 bronze. Els ors i per tant Campions de Catalunya van ser per Joel Rodríguez i Adriana Royo, les plates per Aina González, Lluís Jiménez, Melissa Figueroa, Alejandro Komives i Arnau Jané i el bronze per Isona Marcillas. També va participar Aya El Amrani.

Fins aquí el darrer campionat de l’actual temporada. Moltes Felicitats a tots.

Eric Bonilla, Subcampió de Catalunya en el Campionat Promoció Junior I (de Groc a Verd) celebrat el passat diumenge 26 de maig al pabelló de la Mar Bella de Barcelona, després de guanyar dos combats per força superioritat i perdent una final molt disputada. Younes Keller i Pau Alonso, fan un molt bon paper però malhauradament no arriben a les zona de pòdium.
Moltes Felicitats a tots!!!

 

El passat 26 de maig es va celebrar el Trofeou Promoció Júnior al poliesportiu de la Mar Bella, Barcelona, i els Olímpics van aconseguir els següents resultats:

– Claudia Martínez medalla d’or 
– Marc Rovira medalla d’or
– Laura Alonso medalla d’argent
– Ivan Peña realitza un bon combat

Enhorabona equip!

El passat dissabte 18 de maig es va celebrar a Figueres al 5è l’Open de Taekwondo Ciutat Figueres on va participar el Club Olímpics del Vendrell, on va obtenir 2 plates, i 5 bronzes.

-Gloria Ruiz medalla d’argent
-María Bessaad medalla d’argent
-Laura Alonso medalla de bronze
-Claudia Martínez medalla de bronze
-Elena Navarro medalla de bronze
-Marc Rovira medalla de bronze
-Adam Bessad medalla de bronze
Lía Vélez, Iker Palazón,DaienCardenas, i Erika van realitzar un bon treball!
Enhorabona equip!

 

 

Aquest passat dissabte 18 de maig, s’ha celebrat el 5è Open Taekwondo Ciutat de Figueres, on la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, participava mitjançant 6 competidors en diferents categories. or per Adriana Rodríguez en junior plata per Marina Dorado i Aleix González en cadet i bronze per Daniel Martínez en pre-cadet.
Participaven també, malgrat no passa de quarts de finals Pau Alonso en junior i Judit Ortega en cadet.

Felicitats als competidors, als coachs Enric Fuentes i Anna Rovira i també al gran paper dels dos àrbitres del Club: Arnau Papiol i Marc Jané. A la foto veiem a l’Adriana Rodríguez i a l’Aleix González.

El passat 12 de maig es va celebrar el campionat cadet i Sub-21 de Taekwondo a Barcelona, i els Olímpics van aconseguir el següents resultats:

-Elena Navarro medalla d’argent
-David Ruiz medalla de bronze

Laura Alonso, Ivan Cardenas, Paula Lopez i Erika Navarro han realitzat un bon treball!
Enhorabona equip!

Aquest passat diumenge 12 de maig, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Cadet i Sub-21 on 8 esportistes de la Lira Vendrellenca, van participar obtenint un total de 3 PLATES i 1 BRONZE en categoria cadet.
Els subcampions de Catalunya van ser Abel González, Aleix González i Abril Fuentes i el tercer lloc per Quique Gigante. No van pujar al pòdium tot i fer un bon paper sobre la pista Judit Ortega, Marina Dorado, Lucia Cano i Adriana Rodríguez en Sub-21.

Els coachs que van fer possible aquests èxits van ser Arnau Papiol, Anna Rovira, Toni Gigante i Enric Fuentes.

Un cop acabat el campionat, els 4 medallistes han estat convocats pels seleccionadors catalans de Taekwondo, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès pel proper 25 de maig. Moltes felicitats a tots/es.

Aquest passat diumenge 24 de març, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició on 17 esportistes de la Lira Vendrellenca, van participar obtenint un total de 4 ors, 2 plates i 5 bronzes. Els ors i per tant Campions de Catalunya van ser per Aina González, Daniel Martínez, Alejandro Komives i Arnau Jané. Les plates per Ayoub El Boukri i Aleix González i els bronzes per Aya El Amrani, Hidaya Talibi, Joel Rodríguez, Abril Pulgar i Alex González. Medalla de participació per Melissa Figueroa, Marc Fernández, Lluís Jiménez, Judith Benet, Marc Alonso i Pau Sanz.
Els Coachs que van fer possible aquests èxits van ser Arnau Papiol, Tatiana Sanz, Marc Jané, Adriana Rodríguez, Pau Alonso, Anna Rovira i Enric Fuentes.

Moltes felicitats a tots!

Aquest passat 16 de març quatre components del Club Olímpic El Vendrell van realitzar l’examen de Dan de taekwondo a Barcelona i el van superar amb èxit!

Els dans que van assolir són els següents:

– Irene Calvo 4 Dan .
– Daniel Romero 4 Dan.
– David Ruiz 3 Dan .
– Laura Alonso 2 Dan.

Enhorabona a tots!