El passat 12 de maig es va celebrar el campionat cadet i Sub-21 de Taekwondo a Barcelona, i els Olímpics van aconseguir el següents resultats:

-Elena Navarro medalla d’argent
-David Ruiz medalla de bronze

Laura Alonso, Ivan Cardenas, Paula Lopez i Erika Navarro han realitzat un bon treball!
Enhorabona equip!

Aquest passat diumenge 12 de maig, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Cadet i Sub-21 on 8 esportistes de la Lira Vendrellenca, van participar obtenint un total de 3 PLATES i 1 BRONZE en categoria cadet.
Els subcampions de Catalunya van ser Abel González, Aleix González i Abril Fuentes i el tercer lloc per Quique Gigante. No van pujar al pòdium tot i fer un bon paper sobre la pista Judit Ortega, Marina Dorado, Lucia Cano i Adriana Rodríguez en Sub-21.

Els coachs que van fer possible aquests èxits van ser Arnau Papiol, Anna Rovira, Toni Gigante i Enric Fuentes.

Un cop acabat el campionat, els 4 medallistes han estat convocats pels seleccionadors catalans de Taekwondo, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès pel proper 25 de maig. Moltes felicitats a tots/es.

Aquest passat diumenge 24 de març, s’ha celebrat al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició on 17 esportistes de la Lira Vendrellenca, van participar obtenint un total de 4 ors, 2 plates i 5 bronzes. Els ors i per tant Campions de Catalunya van ser per Aina González, Daniel Martínez, Alejandro Komives i Arnau Jané. Les plates per Ayoub El Boukri i Aleix González i els bronzes per Aya El Amrani, Hidaya Talibi, Joel Rodríguez, Abril Pulgar i Alex González. Medalla de participació per Melissa Figueroa, Marc Fernández, Lluís Jiménez, Judith Benet, Marc Alonso i Pau Sanz.
Els Coachs que van fer possible aquests èxits van ser Arnau Papiol, Tatiana Sanz, Marc Jané, Adriana Rodríguez, Pau Alonso, Anna Rovira i Enric Fuentes.

Moltes felicitats a tots!

Aquest passat 16 de març quatre components del Club Olímpic El Vendrell van realitzar l’examen de Dan de taekwondo a Barcelona i el van superar amb èxit!

Els dans que van assolir són els següents:

– Irene Calvo 4 Dan .
– Daniel Romero 4 Dan.
– David Ruiz 3 Dan .
– Laura Alonso 2 Dan.

Enhorabona a tots!

Aquest passat dissabte 16 de març, Fèlix Salas Lozano de 39 anys i vendrellenc, pertanyent al Club de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, van obtenir el Cinturó Negre 3r de Taekwondo, després de superar de forma extraordinària totes les probes de tècnica i poomse, sol·licitades pel tribunal i requerides per la Federació Espanyola de Taekwondo, tenint en compte en totes les probes la força, concentració, execució correcta de la tècnica, equilibri, potència … entre d’altres.

És el premi al treball i sacrifici, d’aquest alumne de La Lira Vendrellenca, i que suma una nova fita dins d’aquest art marcial coreà. Ara cal seguir preparant-se per millorar i per aconseguir nous reptes. A la foto, Fèlix Salas junt amb José Santiago, director de Tècnica i Poomse de la Federació Catalana de Taekwondo.

El passat 20 de gener es va celebrar el campionat de Catalunya de técnica de taekwondo a Barcelona, el mestre de l’escola Albert Calvo del Club Olímpic Vendrell competia a la categoria master dos, i es va proclamar campió de Catalunya.
Enhorabona!

Els alumnes Daniel Romero Montenegro i Toni Baena Sánchez del Club Olímpic El Vendrell han realitzat i superat amb èxit  l’examen de cinturó negre Primer Dan de taekwondo.

Daniel Romero i Toni Baena han fet un pas més en la seva trajectòria esportiva i personal assumint el cinturó negre 1 Dan, ara queda un llarg camí per seguir gaudint i estimant aquest art marcial!

Enhorabona als dos!

Albert Calvo el mestre de l’escola taekwondo Olómpic El Vendrell supera l’examen satisfactoriament y aproba el 4Dan de Hapkido!
Enhorabona mestre!

Trofeu federació Catalana:

-Marc Rovira campió de Catalunya 
-Toni Baena subcampió de Catalunya
-Sergio Serra tercer de Catalunya

Campionat de Catalunya Junior:

-Claudia Martínez tercera de Catalunya
Laura Alonso , Daniel Romero, i Víctor Herrera realitzen uns grans combats.

Enhorabona a tots equip! Heu realitzat un gran treball estem molt orgullosos de tots, avui heu demostrat que el companyerisme i els valors estan per damunt de les medalles.

Adriana Rodríguez Fuentes de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, subcampiona al Campionat de Catalunya Junior celebrat aquest passat diumenge 16 de desembre. Un gran resultat tenint en compte el gran nivell que es respirava al Pavelló de La Mar Bella de Barcelona on competien el millors juniors (nois i noies de 14 a 16 anys) de l’estat català.  Marc Jané Cañamero, actual subcampió Junior de la passada edició de l’any 2017, malhaurament no podia participar per una indisposició d’última hora. Moltes felicitats a l’Adriana, segona millor Junior de Catalunya en categoria menys de 63 Kg.

Del  3 al 9 de desembre es va celebrar el Campionat d’Europa de taekwondo per clubs a Marina d’or, Catelló, en el que van participar un grup d’alumnes del club Olímpic Vendrell , va estar un campionat d’alt nivell amb participants de molts països. Els resultats són els següents:

A categoia infantil: Ivan cardenas medalla de bronze

A la categoria Senior: Gloria ruiz medalla de bronze

A la categoria master 2 de pomses: Albert  Calvo medalla de bronze

Daniel Cardenas, Claudia Martínez, Abderrahman El Masanhi i David Ruiz van realitzar un bon treball encara que no van poder rascar medaller.

Enhorabona equip!