Podeu inscriure-vos per la web del Grup Muntanyenc .www.gmlira.cat

El proper 7 d’abril de 2019 22a Caminada Popular organitzada pel Grup Muntanyec Lira Vendrellenca.

Sortida Plaça Vella a les 9 h

El passat diumenge 27 de gener el Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca va realitzar una activitat, ajornada del diumenge anterior per la climatologia adversa, consistent en l’adequació, neteja i repintat del camins i senders que té al seu càrrec. Concretament es tractava del condicionament dels senders de Petit Recorregut (PR C-12 i PR C-16) pel entorn de la vila del Vendrell.

El PR C-12 és un recorregut circular que sortint des de la plaça Vella i continuant pel carrer Sant Xavier i l’àrea del Camp d’Esports, s’enfila cap al poblet de Sant Vicenç de Calders i baixa cap a la platja de Coma-ruga, tornant per l’Edèn Park i el Camí Vell de Calafell fins a tocar el cementiri i de nou la plaça Vella de la nostra vila.

Pel contrari, el PR C-16 és una ruta lineal que comença en el poble de Santa Oliva i venint pel camp d’aviació i el polígon del Molí d’en Serra creua tot el Vendrell i marxa cap a la urbanització de Mas Borràs, arribant al poble d’Albinyana on, a la porta de la seva església, finalitza.

A les 9 del matí es reunien els cuidadors que, en 6 grups de 2 o 3 voluntaris, es distribuïen les tasques per deixar-ho tot acabat cap a la una de migdia. En principi, la climatologia va acompanyar moltíssim però a mig matí es va girar un fort vent que dificultava les tasques de repintant. No obstant això, es va poder fer tot el que hi havia programat.

Agrair des de la Junta del GMLV, el temps dedicat i l’esforç d’aquesta colla de voluntaris que varen deixar els camins i senders en unes condicions òptimes perquè tots el amants del senderisme puguem gaudir d’ells amb tranquil·litat i seguretat.

El proper diumenge 3 de febrer.