La jornada de dissabte passat es va fer la primer “quedada” de muaythai Femení en l’entorn del projecte “muaythai La nostra forma de vida” on es va viure una experiència única assenyalada per la participació d’atletes vingudes de diferents punts del país.
El Temple Thai del Vendrell va ser la seu triada per llançar aquest projecte que té suport internacional de la Federació Internacional de Muaythai Amateur, única organització reconeguda pel Comitè Olímpic Internacional.

Les noies van compartir experiències i anècdotes sobre la seva carrera dins d’una disciplina tan dura i majorment caracteritzada per la pràctica masculina.

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dissabte 15 de juny el Vendrell

El Pavelló Municipal Àngel Guimerà del Vendrell va acollir el passat dissabte 4 de maig la 5º Edició de “Nak Muay 8 – Muaythai Series”.
En aquesta ocasió la cartellera es va compondre només d’enfrontaments femenins, atletes vingudes de diferents punts del país I es van donar cita a la capital del Baix Penedès per reivindicar el projecte social “Trenca el silenci contra la violència de gènere”.

El debut de la vendrellenca Jessica Garcia enfrontant a la catalana Carolina Gonzalez del club Ayyuthaya de Tarrega, Jessica va mostrar una gran preparació tant física com tècnica i es va portar la victòria.
D’altra banda, la màxima exponent del Muaythai femení del nostre país, Sarai Medina, s’enfrontava a la promesa emergent del moment, la sueca Jessica Pettersson (Campiona Nacional i amb bagatge internacional de primer nivell) en un combat d’infart la catalana va poder fer-se amb la victòria de manera contundent.

Aquest esdeveniment únic a tot el país ha marcat un abans i un després deixant la porta oberta a una nova edició exclusiva per a les nostres noies.

Moltes gràcies als nostres patrocinadors i a la col·laboració de la Regidoria d’Esports – Ajuntament del Vendrell, especialment al senyor Ferran Trillas (Regidor d’Esports del Vendrell).