El passat cap de setmana 21 i 22 de setembre en el circuit Mora d’Ebre es va organitzar el Campionat Català Anpa, categoria Aleví 90. On el pilot vendrellenc Rubén Peñafiel conegut pel sobrenom Pollet62 va participar en el circuit.
A falta de l’última proba en Menarguens que es realitzarà els dies 19 i 20 d’octubre el pilot pot revalidar el títol aconseguit el 2018 Campió de Catalunya.

 

dav

Ens plau informar, que el passat diumenge 12 de maig, es va celebrar la XV Memorial Ramon Torras, a l’antic Circuit de Brisamar, Coma-Ruga. Aquest acte organitzat pel Motor Club Vendrell, es dóna cita any rere any amb el motiu d’homenatge al pilot tristament accidentat a l’antic circuit de Brisamar, Ramon Torràs.

El Memorial va tindre una molt bona participació, amb un nombre total proper a les 50 motocicletes, entre les quals es trobaven algunes en un boníssim estat de conservació, sent verdaderes peces de col·leccionista.

L’esdeveniment va començar a les 8.30 h, on es formalitzava la inscripció de tots els participants, es va donar tota la informació de l’acte i un obsequi en forma de gorra per part de l’organització. A les 10.00 h després de tancar inscripcions es va seguir amb l’agenda del Memorial amb un esmorzar de germanor entre tots els participants, acompanyants i membres del Motor Club Vendrell. Seguidament a l’esmorzar de germanor es va donar peu a l’acte principal del XV Memorial Ramon Torras, a les 12.00 h, es van donar tres voltes d’honor a l’antic circuit de Brisamar, fent en la primera volta una parada al lloc on el Ramon Torras va patir el tràgic accident. En aquestes tres voltes van poder participar tots els inscrits en l’acte, entre els quals es trobava el pilot de l’epoca Josep Maria Busquets, pilot que va compartir vivències amb el Ramon Torras i llegenda viva d’una època passada. Després de les emotives voltes d’homenatge es dóna peu a l’entrega de premis, en la qual es van donar un total de 5 premis entre tots els participants.
Per donar cloenda a l’acte, com cada any es fa una ofrena floral al monòlit del Ramon Torras i es guarda un minut de silenci en la seva memòria.

Des del Motor Club Vendrell volem agrair a tothom que hi ha col·laborat en aquest acte, i als participants per compartir la seva passió amb nosaltres. També agrair a l’Ajuntament del Vendrell per tota l’ajuda. Igualment, comencem a treballar en el següent memorial, en la qual esperem seguir millorant i on us esperem a tots de nou. Tota la informació l’anirem penjant al nostre Facebook i Instagram, Motor Club Vendrell.

 

 

Trobada de motos clàssiques esportives i de competició organitzat per Motor Club Vendrell el 12 de maig de 2019.

Horaris d’inscripcions des de les 08:00 h a 9:30 h, concentració Av. de la Generalitat Coma·ruga.

Diumenge 24 de març a la Rambla del Vendrell.
Horari inscripcions mateix dia de 8h fins les 9:30h