Del 11 de juliol al 22 d’agost tindrà lloc el Curs d’iniciació a Tècnic Esportiu al Complex Esportiu Club Tennis (Carretera de Sant Vicenç, 71-79)del Vendrell.

Per més informació: 626141322

 

El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, organitza el Campus Diversport Estiu 2020 amb alguns canvis per les mesures sanitàries vigents.

El Campus Diversport Estiu 2020 tindrà lloc de l’1 de juliol al 28 d’agost a l’escola Pau Casals. El director tècnic del Consell Esportiu del Baix Penedès, Valentí Usón, ha explicat que “aquest canvi de lloc es deu al fet que en els centres educatius és més fàcil controlar els accessos, amb entrades esglaonades, i mantenir espais higienitzats”. Les activitats, adreçades a infants entre 4 i 14 anys, seran lúdiques i esportives sempre respectant les mesures sanitàries i promovent hàbits saludables. No hi haurà servei de menjador.

El regidor de clubs i entitats esportives, Rubén Gràcia, ha posat de relleu el treball conjunt entre la Regidoria d’Esports i el Consell Esportiu “per elaborar un pla per garantir les mesures sanitàries per poder desenvolupar un campus molt necessari perquè els infants puguin gaudir d’activitats lúdiques i esportives després d’haver estat uns mesos tancats a casa”.

Informació

Full d’inscripció

Més informació: Consell Esportiu del Baix Penedès, tel. 626 141 322 / 618 583 256 i al correu electrònic info@cebp.cat.

 

 

       

El proper dissabte 7 de març tindrà lloc, al pavelló del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell, la segona Trobada de Bàdminton a partir de les 10.00 h fins les 13.00 h.

Inscripcions: Consell Esportiu del Baix Penedès a través del centre escolar.

Dissabte 7 de setembre a les 09:15h a la Plaça de les Palmeres, Sant Salvador.
Organitzat per Consell Esportiu Baix Penedès

El 17 d’agost a partir de les 9.15 h a la Zona Nàutic de Coma-ruga.

Una seixantena d’esportistes prenien part dels tornejos Volei Platja i de Pàdel el passat Dissabte 22 de Juny.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Dissabte 22 de Juny la primera jornada de Tornejos d’Esport Popular d’aquest estiu 2019.

A la zona esportiva de Sant Salvador es portava a terme un torneig de Volei Platja Mixte i al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell es disputava un torneig de Pàdel Masculí.

El torneig de Volei Platja comptava amb la participació de 9 equips i es plantejava un format de torneig curt, com a inici de la temporada d’estiu. La classificació final la formaven l’equip “Zombie Kids” en 3a posició, “Los de la foto” en 2a posició i els “Pishas” en 1a posició.

El torneig de Pàdel comptava amb la participació de 10 parelles portant a terme un torneig de tarda, com activitat paral•lela a l’obertura de la Piscina Descoberta Municipal del Complex Esportiu. La classificació final va ser la parella Salva Emilio – Martí Pelayo com a finalistes i Salvador Vallvé – Josep Maria Marçal com a campions.

Aquestes dues activitats formen part dels programes d’esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès i pretenien ser el punt d’inici de la temporada d’estiu, en la qual es portaran a terme tornejos de Volei Platja, Beach Tennis, Pàdel, Futbol Sala.

 

 

 

 

El proper dissabte 22 de juny a les 09:15 h a la Plaça de les Palmeres de Sant Salvador .

Places limitades inscripcions

Una vuitantena de joves de secundària participen a la primera trobada poliesportiva a la comarca.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Dilluns 17 de Juny a la zona esportiva del nàutic de Coma-ruga i al passeig marítim la Trobada de Poliesportiva de Secundària.

En aquesta trobada hi participaven 82 alumnes de 3r i 4t d’ESO, concretament dels instituts Baix Penedès i Andreu Nin del Vendrell.

La jornada anava vinculada al Programa Poliesportiu del Baix Penedès d’aquesta temporada que majoritàriament compta amb la participació de les escoles de primària, no obstant, aquesta era la primera edició d’una activitat específicament de secundària i va comptar amb la participació i col•laboració dels mestres d’educació física dels instituts participants.

Els nois i noies participants van poder practicar activitats de Rugby platja, Beach Tennis, Pàdel Surf, Kayak i cursos d’iniciació i tecnificació de Vela, Skate i Skooter.

Aquest és un punt de partida de cara a la consolidació i ampliació del programa de cara a la temporada vinent.

 

 

 

 

 

 

Un centenar de nens i nenes de cicle mitjà de 5 escoles de la comarca participen a l’activitat lúdic-esportiva de la Trobada de Pitxi.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Dissabte 15 de Juny a la esportiva del nàutic de Coma-ruga la Trobada de Pitxi.

En aquesta trobada hi participaven 105 alumnes de cicle mitjà de primària, concretament de les escoles Pau Casals, Àngels Garriga, Àngel Guimerà, Pla de Mar i la Parellada.

La jornada tancava el Programa Poliesportiu del Baix Penedès d’aquesta temporada i va comptar amb la participació i col•laboració dels mestres d’educació física de les escoles participants en la dinamització de les activitats.

Cal destacar que l’activitat i la meteorologia van permetre que es visqués una gran jornada de convivència entre els nens i nenes, el col•lectiu de mestres i les famílies.

Nens, nenes, joves, familiars i tècnics/ques reben els reconeixements a la participació i del programa de valors d’aquesta temporada 18-19.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Divendres 14 de Juny a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, l’acte FEM ESPORT, FEM PERSONES AMB VALORS. 
Aquest acte, és la cloenda i entrega de reconeixements a aquells esportistes del programa de cros i equips d’esports col•lectius que han participat als Jocs Esportius Escolars de la comarca del Baix Penedès a partir de la classificació de resultats i de valors.

La jornada es va distribuir en dues entregues de guardons i reconeixements, una primera a les 18:00 h en la que es feien els reconeixements als participants del programa de cros, reconeixent el compromís i perseverança a títol individual i amb els respectius col•lectius, i els equips amb classificació de resultats i de valors. En el mateix, es va reconèixer la tasca a Lluís Calmet per la seva tasca al Consell Esportiu.

En l’entrega de les 19:30 h es va fer entrega als reconeixements de participació als equips que han participat a les competicions de Futbol 7, Bàsquet, Handbol i Voleibol.

Finalment, cal destacar que l’acte també va ser de reconeixement a la tasca portada a terme al Consell Esportiu del Baix Penedès al llarg de 28 anys per la Conxita Blas.