El proper cap de setmana el Vendrell acollirà l’inici del XV Open BTT Kenda Tour i la primera edició de la BTT Copa Catalunya Infantil, organitzats pel Club Open Natura en col·laboració amb la Penya ciclista del Baix Penedès i amb el suport de les regidories d’Esports i de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell.

El dissabte 7 de març, a partir de les 15 h i fins a les 18 h, a la zona del Tancat, tindrà lloc la BTT Copa de Catalunya Infantil,  competició de la Federació Catalana de Ciclisme  que és puntuable per a la Copa Catalunya BTT 2020. El circuit és de 3,2 quilòmetres i hi participaran infants d’entre 5 i 13 anys, entre els quals es comptarà amb la participació d’alguns alumnes de l’Escola de Ciclisme del Baix Penedès, una escola patrocinada per la Penya ciclista del Baix Penedès.

I una temporada més, el diumenge 8 de març, l’Open  BTT Kenda Tour s’iniciarà al Vendrell en què s’espera la participació d’unes 600 persones. Amb sortida des de la zona esportiva de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà un circuit de 22 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 46 quilòmetres, de nivell mitjà, i un de 63 quilòmetres, de nivell alt. Álvaro Moreno i Manu Arroyo, en representació de la Penya ciclitsa del Baix Penedès, han agraït la tasca dels voluntaris que faran possible fer els controls en els diferents circuits.

Tant el regidor d’Esports, Rubén Gràcia, com la regidora de Turisme, Silvia Vaquero, han destacat la importància de poder acollir una temporada més aquest esdeveniment esportiu, ja que és una bona oportunitat perquè tant els participants com els seus acompanyants puguin gaudir dels atractius culturals i naturals del municipi, i els seus voltants, en un any tan especial en què el Vendrell és Capital de la Cultura Catalana.

Més informació i inscripcions:  https://www.clubbtt-opennatura.com/

 

 NOTA: Per ampliar més informació sobre les característiques tècniques de l’Open BTT Kenda Tour 2020, podeu posar-vos en contacte amb Jordi Calsina, al telèfon 650 944 076.

 

El proper diumenge 20 d’octubre se celebrarà la IV Edició de l’Open Extrem BTT.

L’entrega de dorsals serà a partir de les 6.30 h fins les 7.15 h a l’avinguda Camp d’Esports, davant de la Piscina Municipal. El tret de sortida es donarà a les 7.30 h.

 

El passat diumenge 10 de març es va inaugurar el circuit de marxes Open Kenda BTT. De nou, la població del Vendrell va ser l’encarregada del punt de sortida.

600 bikers, xifra màxima de participants que havia establert l’organització, va confirmar l’èxit de participació d’aquest circuit.

Tres circuits són els que van trobar els bikers: un de 22 km pels que s’inicien en aquest esport, un de 42 km per tots aquells que ja busquen més emocions i un de 64 km per als més experts.

Un dia espectacular amb temperatures d’estiu van fer gaudir encara més del circuit a tots aquells bikers que hi van participar.

Ara, la propera prova del calendari portarà el circuit a Torrelles de Foix, el dia 14 d’abril.

Més informació: www.clubbtt-opennatura.com

El proper diumenge 10 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open BTT Tour El Vendrell.

L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones. Una edició més, Open Natura i el club vendrellenc Runnbikes Team han preparat uns recorreguts amb un gran atractiu.

Aquest any, en la seva 14a edició, es farà un circuit de 22 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 46 quilòmetres, de nivell mitjà, i un de 68 quilòmetres, de nivell alt. A diferència d’altres anys, en aquesta edició hi hauran punts de control per fer els passos als següents circuits. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.

Una altra novetat en aquesta 14a edició és que qui completi totes les proves del calendari Open BTT Tour rebrà el mallot finisher de “7 proves, 7 reptes”.

Per a la prova del Vendrell, enguany, també es compta amb la col·laboració de  la botiga Big Bikers.

Més informació i inscripcions: https://www.clubbtt-opennatura.com/circuit-open-btt-kenda-2019/el-vendrell-10-mar%C3%A7/