El passat diumenge 24 de març, tres dels integrants del nou Club i Equip de ciclisme de la comarca GFC – Gruopp Forza Cadenza – es van desplaçar a Cambrils, on es va estrenar la UCI Marathon Series i el Open d’España en el campionat de les proves Scott Marathon Cup, en una localització ideal amb un dia solejat i temperatures elevades.

Amb una participació de corredors de gran nivell internacional com el portuguès doble campió del món Tiago Ferreira, o campions nacionals com Pedro Romero, Peter Pruss, Soren Nissen, Hans Becking i molts més ciclistes disposats donar-ho tot i aconseguir el màxim de puntuació UCI de la prova. Els corredors havien de superar un total de 63km i 1200m de desnivell, començant de primera línia de mar fins als peus de la Mussara.
Des d’inici es va sortir a gran velocitat per els 15 km de riera, on els corredors havien de ser habilidosos per rodar a grans velocitats per un terreny inestable de riera i bancs de sorra. Tot superat aquests primers 15km, la part intermitja contenia grans pujades amb combinació de trams de pista i senders on es van marcar les diferencies de la carrera, per tornar a agafar la riera des de Maspujols fins a linea de meta a junt al Port de Cambrils.
Cal destacar dels corredors del GFC, que tot i sortint amb pràcticament 120 corredors per davant, van lluitar d’inici a fi per arribar en les posicions més avançades possibles. David Ramon Rubinat el corredor sub23 del equip, va tenir una gran carrera sense poder sortir de posicions capdavanteres, al final del primer tram de 15km de riera ja anava rodant entre els 40-50 primers. Després de superar el exigent recorregut va arribar a meta en un petit grup que es va seleccionar en els últims quilometres de carrera en 3a posició sub23 i 27é de la general amb un temps de 2h i 39min de carrera i una velocitat mitja de 23’5 km/h, a 10:50 min del guanyador de la prova Tiago Ferreira.
Miguel Angel García va poder completar el recorregut en 2h 46min arribant a meta en 50 pos. elit – 73 pos. general i Manuel Jesús Arroyo va parar el cronometre en 3h 19min, 100 pos. elit – 272 pos. general, d’un total de 524 corredors.
D’aquesta manera queda inaugurada la temporada de competicions, la pròxima cita serà en dos setmanes el diumenge 7 d’abril, a la població gironina de Porqueres, on es celebrarà el Campionat de Catalunya de Marató amb un recorregut de 74km i gairebé 2800m de desnivell positiu.

Una cinquantena de participants de tot Catalunya, Aragó, Andorra i Castelló! Zones naturals de roca bé xules i una artificial espectacular a la font a fet gaudir als participants i al públic!

Martí Riera del club Level, a tornat a guanyar a R1 i ja s’acosta al liderat tot i que de Ot Serra, tercer ha estat David Romero.

En R2 el guanyador ha estat Conrad Navarro de l’Bikenbici, seguit de Jordi Tulleuda i l’andorrà Hugo Ordaz.
En R3 el guanyador ha estat el recent campió del Món Joan Fusalba, seguit d’Arnau Blancafort i Alba Riera,

En Alevins el guanyador ha estat Ferran Serra del Level, seguit d’Unai Marc.
En Principiants, còmoda victòria de Paula Costa, seguit de Pol Alcantara i Pep Llopart.
En Benjamins Lucas Roa ha estat el guanyador de l’escola el Bixu, seguit d’Alex Gausset i Toni Abellan.

En Open blanc Axel Mendez del Bikepark Bauhaus Torredembarra s’emporta la victòria, seguit d’Enrique Marin i Max Solé.
En Open Blau el guanyador ha estat Juan Lorente seguit de Max Ballesté i Javi Palma.

Altres resultats dels pilots del club Bikepark Torredembarra:
Open blau: Joan Solé 4t, Marc Capellades 7è.
Benjamí: Ian Carmona 4t, Eric Martinez 6è, Dídac Tera 7è
Principiant: Gonzalo Turrado 4t, Alex Turrado 6è
R3: Marc Llauradó 9è, Pau Biosca 10è
R2: Sergi Pàmies 5è

La propera cursa de la Copa Tarragona de Trial serà a GANDESA el 30 de setembre, sent novetat en el calendari de Trial, ubicació que estrenarem amb moltes ganes! aviat info de la curs!

El proper diumenge 9 de setembre, el Vendrell tornarà a acollir la Copa Tarragona de Biketrial, organitzada per BikePark Costa Daurada Torredembarra amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

La sortida i zona artificial serà a la plaça de la Sardana i les zones naturals al turó del Puig.

S’espera una participació de més de 50 ciclistes provinents de Catalunya, Andorra, Aragó i la Comunitat Valenciana.

La presentació de la prova va tenir lloc el passat dilluns 4 de setembre, a l’Ajuntament del Vendrell, a càrrec de Ferran Trillas, regidor d’Esports, i Àngel Batlle, en representació de BikePark Costa Daurada Torredembarra.

Per a més informació i inscripcions: https://www.bikeparktdb.com/ca/news/previvendrell2018