El passat 12 d’octubre es va celebrar la segona prova del Circuit Català 2019/2020 a Tremp on la Sheila Domínguez es va alçar amb la plata a la prova Individual Femení realitzant una molt bona actuació i consolidant-se com una de les millors jugadores de la categoria.

El proper dia 20 d’octubre el Club Bàdminton El Vendrell organitza la 3ª Prova del Circuit Català de Bàdminton que tindrà lloc al Pavelló Àngel Guimerà, a partir de les 9.00 h.

El Club Bàdminton El Vendrell va posar punt final a la temporada el passat diumenge amb el tradicional Torneig Fi de Tmporada .

Una vintena de jugadors de tots els nivells van aplegar-se al Pavelló del Club Tennis per gaudir d’un matí de bàdminton molt festiu.

El proper diumenge 30 de juny de 10:00 h a 13:00 h en el Complex Esportiu Club Tennis el Club Bàdminton El Vendrell organitza el Torneig Final de Temporada 2019.

Dissabte 22 de juny el Club Bàdminton organitza el Torneig Escolar i d’Instituts, a les instal·lacions del Club de Tennis el Vendrell.

Bons resultats dels nostres jugadors el passat dissabte al Circuit Català de Bàdminton organitzat El Vendrellcas on va acollir gairebé uns 60 jugadors federats d’arreu de Catalunya.

Plates per l’Albert Rodríguez a l’IM-15, per l’Izan Baltà a l’I-9 i pel Bruno Márquez al D-11-13. Or pel Guillaume Sauthier al DMC-D i pel Josep Segarra guanyant la prova a la màxima categoria absoluta. Gran actuació de la Nerea Castelo i l’Aina Velasco en el seu debut competitiu.

Agraïment especial per tots els nostres col·laboradors que van ajudar a que l’organització fos tot un èxit.

Vine a descobrir el Bàdminton el pròxim dissabte 1 de juny al Pavelló Camp d’Esports del Vendrell de 9h a 17h. Organitzat pel Club Bàdminton El Vendrell.

Organitza el Club Bàdminton El Vendrell, el 21 d’abril de 10h a 13h

Els dies 16 i 31 de març i el 12 de maig

Una quinzena de jugadors van assistir aquest dissabte al primer torneig d’instituts de l’any. Claudiu Muscan de l’institut de l’Arboç va guanyar la categoria Or mentre que el David Carrascal va ser el campió de la categoria de Plata guanyant també el dobles amb el seu company Adrià Nogales, tots dos de l’institut Coster de la Torre, de La Bisbal. La resta de participants van ser provinents dels instituts vendrellencs Andreu Nin, Baix Penedès i Mediterrània. Gran jornada que esperem poder repetir aviat, tant de bo amb més participants i en representació de tots els instituts de la comarca.

 

         

El proper dissabte 16 de febrer, desde les 9.30 fins les 14.00 del matí, el Club Bàdminton El Vendrell organitza un torneig d’instituts al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell. Podran participar tots els nois i noies dels instituts de la comarca que vulguin gaudir d’un matí de bàdminton. Inscripcions obertes fins el 14 de febrer a través del correu del club (cbelvendrell@gmail.com). Per fer info o si teniu dubtes podeu contactar per correu o per telèfon.

Diumenge passat el Club Bàdminton El Vendrell es va desplaçar fins a Lleida per disputar la 9a prova del Circuit Català, una jornada molt intensa que ens va deixar grans resultats. La Sheila Domínguez i la Sara Castro van guanyar l’or al dobles de la màxima categoria femenina mentre que Farid Niedermeyer i Josep Segarra van aconseguir també coronar-se campions del dobles masculí absolut. Medalla d’or també per l’Albert Rodríguez al dobles mixte sub-17.