El Pavelló Municipal Àngel Guimerà del Vendrell va acollir el passat dissabte 4 de maig la 5º Edició de “Nak Muay 8 – Muaythai Series”.
En aquesta ocasió la cartellera es va compondre només d’enfrontaments femenins, atletes vingudes de diferents punts del país I es van donar cita a la capital del Baix Penedès per reivindicar el projecte social “Trenca el silenci contra la violència de gènere”.

El debut de la vendrellenca Jessica Garcia enfrontant a la catalana Carolina Gonzalez del club Ayyuthaya de Tarrega, Jessica va mostrar una gran preparació tant física com tècnica i es va portar la victòria.
D’altra banda, la màxima exponent del Muaythai femení del nostre país, Sarai Medina, s’enfrontava a la promesa emergent del moment, la sueca Jessica Pettersson (Campiona Nacional i amb bagatge internacional de primer nivell) en un combat d’infart la catalana va poder fer-se amb la victòria de manera contundent.

Aquest esdeveniment únic a tot el país ha marcat un abans i un després deixant la porta oberta a una nova edició exclusiva per a les nostres noies.

Moltes gràcies als nostres patrocinadors i a la col·laboració de la Regidoria d’Esports – Ajuntament del Vendrell, especialment al senyor Ferran Trillas (Regidor d’Esports del Vendrell).

 

Compartir en: