L’handbol vendrellenc celebra per 9è any consecutiu la trobada Pep Figueras

El passat dissabte dia 6 va tenir lloc, al Pavelló Municipal del Vendrell i al pavelló del tennis, la 9a Trobada de Minihandbol Pep Figueras. La jornada, va comptar amb la participació de 31 equips, provinents dels Clubs del Camp de Tarragona i Terresde l’Ebre.

Durant tot el matí, els nens i nenes, d’entre 5 i 12 anys, van gaudir d’una gran jornada d’handbol, on la diversió i els valors van ser els principals objectius. Amb inflable, activitat a la sorra, esmorzar per tots els infants i una medalla per a cada jugador.  “És l’esdeveniment que fem al Vendrell que acull més nens i nenes i, a més de la part esportiva, el que intentem és mantenir vius molts dels valors que tenia el Pep . Entre d’altres actes, recollim diners per l’Afanoc.Volem relacionar esport i valors, que és el que ell volia.”, explicava la presidenta del Club, Ester Àlvarez.

Des del Club Escola d’Handbol Vendrell s’agraeix especialment la presència de les filles i la dona de Pep Figueras, Marta Tutusaus, així com la del regidor d’esports, Ferran Trillas i el president del Consell Esportiu Baix Penedés, Jaume Domingo.

Compartir en: