La setmana del 3 al 9 de juny es va celebrar a la MANGA CLUB de Cartagena el 48è Campionat d’Espanya d’individual i dobles de Veterans amb una participació de quasi 500 jugadors i més de 700 partits.

A la categoria sènior es comença a partir de 35 anys i cada cinc anys es passa a la següent de més edat. En l’apartat masculí hi van haver quadres des de la categoria +35 fins a +85 i en el femení els quadres van ser des de +35 fins a +70.

La vendrellenca MAGDA GUAL i LLEÓ, jugadora del REIAL CLUB TENNIS BARCELONA 1899, va disputar la categoria +55 i per segona vegada consecutiva es va proclamar campiona. Des de que participa en els campionat d’Espanya de veterans ha guanyat 7 vegades en la categoria individual i 12 en dobles.

Referent a aquest últim campionat el primer partit el va disputar contra la sevillana María Isern que de jove va ser segona categoria nacional. El resultat va ser de 6-4 6-0 a on el primer set va estar molt disputat i amb un joc de gran nivell. En el segon partit va guanyar a la madrilenya Pilar Pérez per un clar 6-2 6-0 demostrant una clara superioritat. Per últim, la final es va jugar el dissabte dia 8 i la seva contrincant va ser la també madrilenya Cristina Almirall. El resultat va ser de 6-3 6-2 en un dia marcat pel fort vent i que la Magda es va adaptar millor que la rival. Va ser la mateixa final que l’any passat però el resultat va ser més clar i contundent.

Per acabar volem remarcar que la setmana del 5 d’agost la Magda disputarà el Campionat del Món per Països a Portugal ja que ha estat seleccionada per formar part de l’equip de la Federació Espanyola.

Compartir en: