Aquest passat cap de setmana, d’entre el 31 d’octubre i 1 de novembre de 2020, la Federació valenciana de Lluita (FVL) i la Federació Internacional de Jiu-Jitsu Esportiu (FIJJD) van organitzar el Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & Nogi 2020 a la ciutat de València.

El campionat, es va disputar a porta tancada (a causa de les mesures del Covid-19)  al Palau Velòdrom Lluís Puig amb la participació de 12 països europeus i 8 països convidats amb un total de 368 esportistes en les dues modalitats.

Entre aquests gairebé 370 esportistes, va haver participació vendrellenca de l’equip Cicero Costha Barcelona, amb l’Ivan Castillo i el David Garcia, els quals entrenen a la Lira Vendrellenca..

Després de disputar un gran Campionat, els dos lluitadors vendrellencs van pujar a pòdium: Castillo proclamant-se Campió en categoria pes lleuger -76 i Garcia sotscampió en categoria pes roster -57.

Una vegada més, l’esport vendrellenc ha tornat a pujar al més alt i en aquesta ocasió al Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & Nogi 2020. Ambdós esportistes volen agraïr a tots els familiars i amics que els han donat el seu recolzament per poder assolir aquestes fites i també a la Lira Vendrellenca.

Christian L. Adell

 

i

Compartir en: