Gran cap de setmana amb la presentació de tots els equips del Club que fan competicions.

 

Aquest cap de setmana va tenir lloc al pavelló Camp d’Esports del Vendrell el IV Torneig Pere Lluís Benaiges, el qual porta el nom d’uns dels fundadors de l’handbol al nostre municipi, l’any 1975. Benaiges, gran persona i gran amic, s’estimava tant i tant l’handbol del Vendrell que fins a l’últim moment sempre va estar al costat dels nens, nenes, joves i no tan joves del Club.

Durant el torneig es presenten tots els equips que aquest any té el Club Escola Handbol Vendrell en competició, ja sigui en els Jocs Esportius, en la competició amb federació o bé en competicions més amateurs i lúdiques, com la del jocs per a adults.

El cap de setmana es va iniciar amb un partit entre l’equip infantil masculí del nostre Club i l’equip convidat d’Handbol Vila-seca, un partit en què, des del primer moment, l’equip local va ser superior al Vila-seca. L’equip tècnic, compost per Suso, Pepe i Dani, va poder valorar què s’ha de treballar i com funciona l’equip amb les noves incorporacions que inclouen, com és normal, nois procedents dels alevins i noves incorporacions.

Seguidament van jugar els equips més petits de la casa, els benjamins, les nenes alevines i els nens alevins. L’equip benjamí, dirigit per Zakaria el Moudin i Juan Cantero, va convidar al torneig l’equip de la Canonja. Les nenes alevines, dirigides per Jaume Domingo i Lídia Alegre, també van convidar el Club Handbol la Canonja, i els nens alevins, dirigits per J. A. Marlès i Laura Arévalo, van convidar el Club Handbol Cambrils. Tots tres equips van poder practicar les tècniques apreses durant el mes de setembre, per tal de poder valorar que cal millorar, amb il·lusió per la incorporació de nous nens i nenes al Club.

Per finalitzar, dissabte al matí van jugar els veterans i veteranes del Club Escola Handbol Vendrell, que van passar una bona estona gaudint del seu esport, l’handbol.

A la tarda, van presentar-se els tres equips masculins federats més grans. Primer, el cadet masculí, dirigit per Indalesi Grau i Genís Nin, que va jugar contra l’equip cadet de Vilanova. Després, el juvenil masculí, dirigit per Carlos Ortiz, va jugar contra el CE Tortosa; es va gaudir d’un bon partit, molt igualat. Per acabar la tarda, l’equip sènior masculí, dirigit per Juan Pérez, va jugar contra el Club Handbol Cambrils B, en un gran partit en què l’equip local va ser superior en el marcador en tot moment.

El triangular, aquest any, es va fer amb l’equip cadet femení. Les jugadores de Lluís Calmet i Rosario Montes van quedar primeres; en segon lloc va quedar el Salou i en tercer lloc, l’equip de Mora. Les noies l’handbol femení del Club van fer gaudir molt els assistents.

En últim lloc, van jugar les noies de l’equip sènior femení, un equip que participarà a la lliga de jocs per adults, igual que l’equip veterà del Club. Un cop finalitzada la presentació, es va fer el dinar de germanor.

El Club agraeix la presència i el suport de la família d’en Benaiges, sempre al nostre costat i continuant la saga esportiva amb el seu nét Arnau.

 

Compartir en: