Infantil masculí (Federat Primera Catalana – 2ª fase)
CEH Vendrell 29 – H Igualada: 22

Apassionant!!!
Motivats i ficats en el partit, el nostre equip davant un rival tan fort com el d’avui ha començat a treure avantatge des del minut un, jugant amb un 4 – 2, amb una encertadíssima lectura del contrari per part del staff tècnic. En un primer parcial guanyàvem 3 a 2 havent-hi a posteriori gairebé set minuts de molta brega i dures defenses, amb un sol gol i al nostre favor. L’Igualada empentava, però els jugadors demostrant la seva millor cara, ràpids, verticals, molt seriosos en defensa i posant en pràctica l’assimilat en els entrenos han començat a dominar plenament el joc, i sense perdre els nervis per la pressió mantenien un avantatge primer de cinc gols, que al final del primer temps es reduïa a tres, amb un meritori 12 a 9.

En les graderies es gaudia del match sense parar d’animar.
La segona part ha estat similar a la primera però amb una mica més de ritme, més intens i aprofitant una de les nostres armes, els contraatacs; cap al quart d’hora d’aquest temps guanyàvem 20 a 15. Havíem canviat a jugar 5-1 per moviments del contrari i els nois es buidaven sobre la pista per a continuar passant per sobre del rival, que es començava a desquiciar.
Els nostres jugadors han lluitat fins a aconseguir el 29–22 amb el qual ha finalitzat el gran partit d’aquesta passada tarde.

Agrair la gran labor dels tècnics, i el seu virtuós plantejament tàctic i variacions, hi ha moltes hores de treball darrere. Moltíssimes gràcies a l’afició, avui més nombrosa i sorollosa, i segur que molt satisfeta amb la jornada!!! I com no, gràcies a aquests nois que ho han donat tot, des del primer fins a l’últim, a tot l’equip.
La setmana que ve al camp del Ribes, bon cap de setmana!!

Compartir en: