El passat cap de setmana es va jugar el partit Igualada CEH Vendrell, un partit molt igualat des de l’inici, en una pista gèlida i davant un adversari que defensava amb gran duresa. El nostre equip no s’ha inquietat davant la rapidesa de joc del contrari i s’ha assentat bé a la pista arribant al minut 15 amb empat a vuit. El rival centrava el seu joc cap al seu jugador franquícia, i el nostre tècnic donava instruccions per frenar les seves entrades. En un moment clau en el qual empatem a deu incomprensiblement l’àrbitre ens anul·la el gol i el fa treure del marcador. Els nostres nois han continuat lluitant i s’arribava a la mitja part amb un 12-11.

Al vestuari hi havia ràbia continguda perquè veien a l’abast el partit i per la permissivitat de l’àrbitre cap al contrari.

En la segona part s’ha mantingut l’alt ritme i la igualtat, però a poc a poc les presses i nervis ens han fet cometre alguns errors sobretot en la recta final del match, i buscant la victòria hem arribat al resultat final de 21-20.

Derrota, però per la mínima i amb molt bon paper dels nostres. Gràcies als nois i als tècnics. A la graderia victòria de la nostra afició que ha aportat calor a aquella nevera, moltes gràcies pel suport.

Pròxim partit a casa davant el Ribes, bon diumenge!!!

Compartir en: