Infantil Masculí, (Federat Primera Catalana – 2a Fase)

CEH Vendrell: 29 – H Garbí Palafrugell: 29

Ben posicionats en pista, aconseguien treure avantatge d’un parell de gols poc després del començament del match, però el poder físic del contrari dificultava les nostres defenses,i la igualtat es mantenia al llarg del minuts. Amb molt pocs errors i alt percentatge de gol s’arribava al descans amb 16 a 14.

En el vestuari es requerien detalls i orientava per a una segona part que es presentava complicada, i sent optimistes donat l’anàlisi realitzada.

De nou la igualtat imperava en el segon temps, encara que no s’arribava a aprofitar alguna superioritat numèrica en pista, i el contrari arribava a empatar en el minut deu a 20 gols. El nostre equip ha continuat lluitant i es posava per davant 24 a 21 sobre al 14’ però no s’acabava de controlar el partit, ens feien algun contragol; a més el nostre percentatge d’encert a porta havia baixat i gràcies al nostre porter que ens manteníem dins del partit.

Tocant el minut 17 ens remuntaven fins a empatar a 28 poc després, en el minut 23. En uns minuts finals d’infart als quals últimament ens estem acostumant ens posàvem per davant però ens empataven en la següent jugada. Sense temps per a més, el resultat final quedava en 28 a 28.

Un altre punt més que ens acosta al top quatre, moltes gràcies als tècnics pel seu treball. Gràcies també a l’afició pel suport i als nois que es buiden en pista.

La setmana que ve descans, després d’aquesta aturada juguem contra el Mataró en la seva pista, a seguir el nostre camí.

Compartir en: