Nens, nenes, joves, familiars i tècnics/ques reben els reconeixements a la participació i del programa de valors d’aquesta temporada 18-19.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Divendres 14 de Juny a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, l’acte FEM ESPORT, FEM PERSONES AMB VALORS. 
Aquest acte, és la cloenda i entrega de reconeixements a aquells esportistes del programa de cros i equips d’esports col•lectius que han participat als Jocs Esportius Escolars de la comarca del Baix Penedès a partir de la classificació de resultats i de valors.

La jornada es va distribuir en dues entregues de guardons i reconeixements, una primera a les 18:00 h en la que es feien els reconeixements als participants del programa de cros, reconeixent el compromís i perseverança a títol individual i amb els respectius col•lectius, i els equips amb classificació de resultats i de valors. En el mateix, es va reconèixer la tasca a Lluís Calmet per la seva tasca al Consell Esportiu.

En l’entrega de les 19:30 h es va fer entrega als reconeixements de participació als equips que han participat a les competicions de Futbol 7, Bàsquet, Handbol i Voleibol.

Finalment, cal destacar que l’acte també va ser de reconeixement a la tasca portada a terme al Consell Esportiu del Baix Penedès al llarg de 28 anys per la Conxita Blas.

 

 

 

 

Compartir en: