FASE FINAL TOP 4 INFANTIL MASCULINA DE 1a CATALANA AL VENDRELL

El Vendrell aquest cap de setmana passat ha acollit una gran competició d’handbol amb els millors quatre equips de la lliga regular, OAR Gràcia Sabadell, Acadèmia Igualada, Bm La Roca i Club Escola Handbol Vendrell.

Dissabte, al pavelló municipal, es van disputar les dues semifinals. La Primera semifinal, entre l’Acadèmia Igualada vs Bm La Roca. Es va tractar d’un partit molt igualat on cada una de les parts va ser dominada per un equip diferent. Això va fer que a la fi dels 50 minuts el marcador reflectís un empat, que va enviar ambdós equip a una pròrroga de 10 minuts. Seguint la tònica del partit, la pròrroga també va ser de la màxima igualtat i també va finalitzar amb empat al marcador, cosa que va provocar que el primer finalista es decidís a la tanda de penalts. Aquest cop la moneda va caure de la banda de l’Acadèmia Igualada.

La segona semifinal, emfrontava a l’OAR Gràcia amb l’equip amfitrió, Club Escola Handbol Vendrell. Aquest partit a diferència del primer, l’OAR va aconseguir impossar la seva fortalesa a partir de l’inici de la segona part. Tot i els esforços de l’equip local per intentar aixugar la diferència. Així doncs ja tenim el segon finalista, l’OAR Gràcia Sabadell.

Diumenge al matí, a les 11h, es va disputar el partit pel 3r i 4t lloc entre el Bm La Roca i el Club Escola Handbol Vendrell. Els dos equips a la primera part demostraven patir l’esforç de la jornada anterior i es cometien més errades del que es habitual en ells. A la segona part Bm La Roca va mantenir la curta diferència de dos gols per acabar aconseguint la victòria i el 3r lloc del Top 4.

A les 13 hores es disputava la gran final entre l’Acadèmia Igualada i OAR Gràcia Sabadell. Els dos campions dels seus respectius grups s’enfrontaven en el millor partit que es pot veure en aquesta categoria. La primera part va ser dominada en tot moment per l’Acadèmia Igualada, que semblava tenir les idees molt més clares que el seu rival i va aconseguir una petita renda de 3 o 4 gols abans del descans. A la segona part, l’OAR Gràcia Sabadell va incrementar la seva intensitat defensiva i poc a poc va retallar la distància fins a aconseguir empatar el partit. A partir d’aquest moment, el joc es va ensopir i es notava que els dos equips tenien molta por a fallar. Finalment, l’Acadèmia Igualada va saber gestionar millor els minuts decisius i no cometre cap errada, cosa que li va permetre endur-se el trionf i per tant quedar campió del top 4.

Agrair a tots els col•laboradaors, la seva implicació i ajuda desinteresada per a que el top 4 fos tot un èxit. I destacar la participació dels nens i nenes del club d’altres categories que van fer possible que els seus amics, companys i/o germans, poguessin jugar i gaudir del gran ambient que es va viure.

Un cap de setmana per a gaudir!!!

 

Compartir en: