S’han celebrat el passat cap de setmana les finals, Aleví Masculí de Bàsquet i Aleví Masculí i Femení de Voleibol, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Camp de Tarragona.

El Baix Penedès acollia el passat Dissabte 19 de Maig les finals Territorials de Bàsquet, de categoria aleví masculí, i Voleibol, de categoria aleví masculí i femení, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d’aquesta temporada al Camp de Tarragona.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb el Club Volei Cometa Bellvei, organitzava a les instal•lacions del Pavelló Municipal de Bellvei, la final de Voleibol de categoria aleví femení i el triangular de categoria aleví masculí.

D’altre banda, s’organitzava a les instal•lacions del Pavelló Municipal del Vendrell, la final a quatre de Bàsquet de categoria aleví masculí.

De la nostra comarca, prenien part els equips aleví masculí del Club Volei Cometa Bellvei i el Club Bàsquet Llorenç.

Des del Consell Esportiu volem remarcar que aquest programa ha estat gràcies a la col•laboració de les Regidories d’Esports dels Ajuntaments del Vendrell i Bellvei, i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

 

Compartir en: