S’han celebrat les finals d’Individual, Trios, Quartets i Shows dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Camp de Tarragona.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb la secció de Patinatge del Club d’Esports Vendrell, organitzava el passat Diumenge 12 de Maig a les Instal•lacions del Club d’Esports Vendrell, les finals de la Fase Territorial de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d’aquesta temporada al Camp de Tarragona.

La competició va comptar amb la participació de 250 esportistes de les comarques de l’Alt Camp, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès.

De la nostra comarca, prenien part el Club Patí Banyeres, Club Patí Calafell, Club Patí Llorenç i la secció de patinatge del Club d’Esports Vendrell.

Des del Consell Esportiu volem agrair la col•laboració de la secció de Patinatge del Club d’Esports Vendrell en la organització d’aquesta Final Territorial de Patinatge i les facilitats posades pel Club d’Esports Vendrell. Així com, remarcar que aquest programa ha estat gràcies a la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Compartir en: