El Passat Diumenge 27 de gener de 2019, es va disputar el Campionat Provincial de Tennis Taula amb la categoria d’Equips Veterans (majors de 40 anys). El Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell va acollir 23 equips i 64 palistes d’arreu de la Província. Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups i a la tarda es disputaren les eliminatòries finals. Els primers classificats de cada grup accedien al quadre final, tanmateix els segons classificats de cada grup es classificaven pel quadre de Consolació. En tots dos quadres, els enfrontaments es feien per eliminatòria directe.

Pel que fa al quadre final del torneig , la Final la van disputar el CTT Reus Deportiu i el CTT Tortosa, el primer va vèncer a semifinals amb el Gimnàstic de Tarragona i segon es va desfer del sorprenent CTT Cornudella. La final va caure el cantó dels reusencs, per un ajustat 3-2 després de que tots 2 equips despleguessin un gran nivell de joc.

La final del quadre de consolació la van disputar CTT Ulldecona i el CTT Vinaròs, que tot i no pertànyer a la província de Tarragona, té un permís especial per la federació per disputar totes les seves competicions a la nostra província. Al igual que l’anterior final , el resultat va ser força ajustat i l’Ulldecona va poder decantar la balança al seu favor i posar un 3 a 2 al marcador, i per tant emportant-se el quadre de consolació.

A nivell local, el CTT La Lira Vendrellenca va comptar amb 3 equips participants. El CTT Lira Vendrellenca A (Manel Díaz, Stefan Romaniv i Lluís Duran) , B (Ricard Martin i Jose M. Melendo) I C ( Javier Marín i Jordi Senpau). Tant el A com el B van quedar segons de grup i van accedir al quadre de consolació, on van perdre a quarts de final amb AEC Reus i el CTT Vinaròs respectivament. El C no va poder accedir a cap dels quadres finals tot i tenir uns resultats força ajustats al Grup.

Recordar que el proper 24 de febrer, també al Vendrell, tindrà lloc el Campionat Provincial Absolut adreçat als millors palistes de Tarragona, jugadors que militin en categories estatals o màximes catalanes , com ara la 3a nacional, Preferent o 1a Provincial. Comptarà amb la participació d’alguns palistes Vendrellencs. També afegir que la secció de tennis taula fa el seu 25è Aniversari aquest 2019 i tant l’organització d’aquestes competicions com altres activitats previstes més endavant, formaran part de l’agenda d’actes del Club.

Resultats Finals

Campió Reus deportiu

Subcampió CTT Tortosa

3ers classificats Gimnàstic de Tarragona i CTT Cornudella

Quadre de Consolació

Campió CTT Ulldecona

Subcampió CTT Vinaròs

3ers classificats CTT Tortosa B i AEC Reus

Resultats Locals

CTT Lira Vendrellenca A —> 1/4 de final quadre consolació

CTT Lira Vendrellenca B —> 1/4 de final quadre consolació

CTT Lira Vendrellenca C —> Fase de Grups

 

 

 

Compartir en: