El passat divendres 26 d’abril es va donar el tret de sortida a la Onzena Edició del Campionat de Catalunya d’Escacs per a Cecs i Deficients Visuals.

En aquesta ocasió, l´esdeveniment va tenir lloc a l’hotel 4R Gran Europe ubicat al municipi de Coma-Ruga (El Vendrell), Tarragona.

Durant els tres dies que va esdevenir la competició, els vint participants van jugar cinc rondes. L’objectiu doble va ser guanyar el campionat i aconseguir les cinc places en joc per al Campionat d´Espanya Individual per a Cecs i Deficients Visuals.

Enguany, el nivell sens dubte, ha estat el més elevat respecte les darreres edicions i fins l’ultima ronda tot ha estat en joc.

Com cada edició el nivell continua augmentant, permetent mantenir l´emoció fins a la última jugada.

Per part de la Federació Catalana d´Esports per a Cecs i Deficients Visuals hem apostat fort per la progressió dels joves amb la participació de tres jugadors del C.R.E. (Centre de Recursos Educatius de l´ONCE) i de forma inclusiva també, convidant a dos jugadors sense discapacitat visual, de la Lira Vendrellenca.

El pòdium es va composar per l´Enric López Escobar com a tercer classificat.

En segon lloc, el Benito de Frutos Gargallo, tots dos jugadors de l´Equip de Barcelona i com a primer classificat i campió de Catalunya, el Gabril Draghichi Flutur, jugador de l´equip de Tarragona.

Les cinc places que estaven en joc pel Campionat d´Espanya Individual han estat aconseguides pels tres primers classificats i pels jugadors, Manuel Pimienta Sánchez i el Jesus Ariste Justo.

Especial menció a l’inestimable col·laboració de la Regidoria d´Esports i l’Ajuntament del Vendrell per la seva col·laboració acollint-lo, per tercera vegada a la seva localitat.

Recordar als que no han pogut obtenir la classificació en aquest torneig que el 21 de setembre tindran una nova oportunitat al classificatori que esdevindrà a la Delegació Territorial ONCE Catalunya.

Tota la informació del Campionat de Catalunya Open Escacs referent a resultats i desenvolupament de la competició pot ser consultada al següent enllaç: http://chess-results.com/tnr433121.aspx?lan=2

Junts més grans, més forts i més escacs!

Compartir en: