El proper dimarts 22 de gener, a les 21 h, al Pavelló del Club d’Esports Vendrell, es jugarà el derbi d’OK Lliga del Camp de Tarragona entre el CE Vendrell i el Reus Deportiu.
Es tracta del primer partit de la segona volta. A Reus, a la primera jornada de la temporada 2018-2019, el Vendrell va perdre per un ajustat 3 a 2. En el partit de dimarts el Vendrell necessita el màxim suport de l’afició per aconseguir el que seria la tercera victòria del que portem de temporada, molt necessària per poder sortir de la zona baixa de la classificació. Es preveu un partit intens i ple d’emocions. Com sempre, serà un partit especial que s’ha de viure en directe anant al pavelló.
L’entrada del partit serà de 15 euros. Fins als 14 anys l’entrada serà gratuïta.
Tot i tractar-se d’una Jornada Especial, amb la targeta de col·laborador/a es podrà entrar de forma gratuïta i també es podrà comprar una entrada a 5 euros per a una persona que no tingui la targeta.
Cal recordar que a la taquilla del partit també es podrà comprar la targeta de col·laborador/a a preu rebaixat. Per només 40 euros es podrà entrar de forma gratuïta als partits de la segona volta de l’OK Lliga que es juguin a casa (excepte els que es declarin Jornada Especial, com per exemple el derbi contra el Calafell) i gaudir d’avantatges i sortejos exclusius.
Compartir en: