El Roger, que ha desenvolupat la seva tasca professional en els àmbits de l’Educació i de l’Esport, torna a l’entitat després de la seva etapa a Barça Academy als Estats Units. És Llicenciat en INEFC, Màster en Alt Rendiment d’Esports d’Equip, Entrenador Nacional de Futbol, Preparador Físic i Coordinador de Futbol Base.

El dimecres 29 i el dijous 30 de maig a les 18:15 h a la sala de reunions del Club tindrà lloc una presentació del Projecte, formatiu, educatiu i social, per a tot el públic i, les tardes del 4, 7, 11 i 12 de juny (17:15 Escola i Prebenjamins, 18:45 Benjamins i Alevins i 20:15 Infantils i Cadets), el Club obrirà les portes perquè experimenteu la nova Metodologia d’Entrenament i conegueu el nostre Equip Tècnic, qualificat i amb àmplia experiència.

La Planificació inclourà un ventall d’activitats i estratègies i una Escola de Tecnificació que contribuiran al desenvolupament dels futbolistes de tots els nivells. Podeu informar-vos al correu electrònic ‘clubdesportsvendrell@gmail.com’, al telèfon ‘977668906’ o al facebook del club ‘CE Vendrell Secció de Futbol’.