La Laia Cuscó i l’Olga Ruiz van aconseguir dues noves marques en la prova cronometrada d’una competició que també va dur l’alegria a l’Alejandro Urra, que va puntuar per primera vegada.

El Vendrell va ser la seu del 29è Campionat de Catalunya d’slalom en cadira de rodes amb una matinal de diumenge plena d’emocions i alegries. 22 esportistes d’arreu del territori i de les quatre categories van participar en una prova marcada per la superació de tots els participants i la complicitat dels familiars presents.

Després dels circuits fix i variable (número 3) de la prova cronometrada, en els que la Laia Cuscó (Joves Vicuven) va batre el rècord absolut de la categoria WS3F amb un temps de 35 segons i 9 dècimes i l’Olga Ruiz (AEE INS Banús) va aconseguir el rècord júnior de la categoria WS4F amb una marca de 27”01, l’entretinguda prova d’eliminació inicial va concloure la competició abans de l’entrega de medalles.

Però els rècords no ho van ser tot. Una de les imatges del matí la va protagonitzar l’Alejandro Urra, dels Joves Vicuven, que va puntuar en la prova cronometrada després d’acabar els dos circuits per primera vegada.

Durant l’entrega de medalles, en la qual va participar el Sr. Ferran Trillas, regidor d’esports de l’Ajuntament del Vendrell, es va aprofitar per entregar els trofeus corresponents al Campionat de Catalunya per equips. La competició del diumenge va ser la darrera jornada d’eslàlom en cadira de rodes d’aquesta temporada. Al calendari només hi resten dues trobades: el Campionat d’Espanya (18 i 19 de maig al Prat de Llobregat) i els Jocs Escolars (2 de juny a Sant Carles de la Ràpita).

 

 

Compartir en: