Comencem de zero…
Després d’un any amb moltes dificultats i moltes pedres al camí, l’Escola de Futbol Base de la Unió Esportiva Tancat presentarà la setmana vinent el nou projecte a tots els integrants del Club.

Primer de tot, donar-vos les gràcies a totes les mares, pares, jugadors/es, entrenadors/es, junta, aficionats, patrocinadors i Ajuntament, per donar-nos el vostre suport, confiança i aguantar un any tan difícil que finalment hem pogut sobreviure amb el treball i l’esforç de tots.

Tanquem un cicle i comencem una nova etapa.

La nova temporada 2019-2020 vindrà amb programes i projectes que il·lusionen, destinats a proposar un servei distintiu nou i de qualitat a tots els nostres integrants; jugadors/es, entrenadors/es, famílies i aficionats. L’Escola de Futbol Base de la UE Tancat fa un canvi en l’àmbit esportiu i coordinatiu per tal de treballar una millora en la metodologia i formació, tant a esportistes com a tots els tècnics. En 1982 es va fundar l’escola de Futbol Base al nostre barri del Tancat, aquesta nova temporada tornarem a aplicar la nostra filosofia dels inicis, tornarem a ser L’Escola referent del Vendrell.

Entre les novetats del nou projecte de la UE TANCAT… Antonio Hernandez s’incorpora a la disciplina del Club i assumeix el càrrec de coordinador de l’Escola de Futbol Base UE Tancat i la metodologia al àmbit esportiu del Club. Antonio arriba a la coordinació avalat per un gran equip tècnic; Noemi Rubio Gil i Alberto Tavira Molina. Noemi Rubio exjugadora del FC Barcelona y del RCD Espanyol, serà responsable del Futbol Femení del Club. Alberto Tavira exjugador del FC Barcelona, Valencia CF, Gimnàstic de Tarragona, CF Damm, UE Cornella estudiant de psicologia Esportiva i Coaching, Alberto aportarà les seves experiències a tots els jugadors/es del Club. Volem destacar que s’han desenvolupat una sèrie de canvis importants en tota l’estructura esportiva del Club per la temporada vinent. Antonio presentarà la setmana vinent el nou projecte a tots el pares i mares del Club, afronta aquest repte amb molta il·lusió i treball.

Tot això vindrà amb un nou valor afegit, la temporada vinent (dates per confirmar) tindrem la gespa nova i també volem tornar a recuperar l’essència d’un club familiar i formatiu, on tots els nens/es tinguin oportunitats sense distincions, no com fan altres Clubs de la comarca.

Volem enviar un missatge a totes les famílies que es traslladen als pobles del voltant i els animem a fer possible que el Vendrell, tornem a ser la capital del Futbol. Us podeu posar en contacte amb nosaltres per informar-vos del nou projecte…
Us hi esperem!!!

PORTES OBERTES – TEMPORADA 2019-2020

Si tens entre 4 i 18 anys i t’agrada jugar al futbol, ara tens l’oportunitat de formar part de la familia de la UETancat.

Durant dues setmanes, el Club realitzara jornada de portes obertes. Si vols venir acompanyat d’un amic, podreu gaudir d’una jornada d’entrenaments i partits, sense cap compromis.

NOU PROJECTE, NOU EQUIP…. T’ESPEREM!

Compartir en: