Durant la passada setmana, s’ha disputat el campionat d’Europa d’atletisme Màster  a l’aire lliure a Itàlia. Finalment han estat 337 els atletes de l’estat espanyol els que s’han inscrit a un campionat que tindrà 4.457 participants de 43 països, sent així el quart país per darrera d’Italia, Alemanya i Gran Bretanya

El Club d’Atletisme Runners El Vendrell ha estat representat per la Carolina Menendez a la prova  de 2000 Obstacles W45.

L’atleta dels Runners el Vendrell despres d’un ajustat final al sprint ha aconseguit coronar-se sub-campiona d’europa máster a la categoría W45 amb una marca de 8’08”58’” i aconseguint així un gran èxit pel club amb aquesta medalla de plata. 

La resta del podi ha estat per la nacionalitzada anglesa Anna Ramos Villaverde amb 8’06” medalla d’or i l’alemanya Gabriele  Artman amb 8’10” i medalla de bronze.

Tot el podi en 4” que reflexa la competida i ajustada cursa on encara té més valor la plata de Carolina.

Es un orgull pel nostre club comptar amb atletes d’aquest nivell, club que com sap tothom basa la seva activitat en la promoció de l’atletisme des de la base amb la seva escola, però que també compte amb un grup d’adults que es mostra competitiu a tots els nivells des del popular als campionats de nivell com aquest Europeu Màster.

Compartir en: