El Passat Diumenge 24 de Febrer de 2019, al Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell, es va disputar del Campionat Provincial Absolut de Tennis Taula. La prova va acollir 45 Palistes d’arreu de la Província. El requisit per a participar en aquest torneig, és el fet d’estar federat en les categories més altes de la competició regular, la categoria mínima per participar, era Primera Provincial, seguida de Preferent, Tercera Nacional (Màxima divisió Catalana), 2ª Nacional i 1ª Nacional, aquesta última, considerada categoria de semi professionalització.

Durant el Matí es va desenvolupar la fase de Grups, on es seleccionaven els 16 millors palistes, i a la tarda es van disputar les eliminatòries Finals, des dels vuitens de finals fins a la Final.

En les Eliminatòries finals no va haver-hi sorpreses i els jugadors amb més rànquing es van classificar per les Semifinals. La Primera Semifinal, la van disputar Jaume Querol del CTT Tortosa i Jordi Gázquez del Reus Deportiu amb Victòria per a 3 a 1 pel Tortosí. La segona semifinal la van disputar Àlvaro Barreneche del Club Gimnàstic de Tarragona i Albert Masip del CTT La Selva del Camp, dos joves jugadors que aquest any han jugat a 1ª Nacional i que partien com els màxims favorits. L’Àlvaro va fer valer el seu gran estat de forma i es va desfer per un 3-0 amb parcials força ajustats.

La Final, entre Jaume Querol i Àlvaro Barrenche, va ser el millor partit de la jornada, van desplegar un joc molt vistós amb contres des de lluny de la taula. El partit va tenir màxima igualtat fins al 1-1 i 10 a 10, en aquest moment la sort es va girar de cara del jugador del Gimnàstic de Tarragona i la pilota va tocar 2 cops al canto sense que en Jaume tingués temps de reacció. Finalment l’Alvaro Barreneche va guanyar per 3 a 1 i es va proclamar Campió Absolut.

També destacar que 6 jugadors locals van poder disputar el Campionat, aquests van ser Ricard Martin, Jose M. Melendo, Javier Marín, Jordi Senpau, Albert Bolet i Guifré Vidal. Tots ells van participar gràcies a estar federats en les 2 categories d’entrada, Primera Provincial i Preferent. Entre ells, els millors classificats van ser Javier Marin i Albert Bolet, que van tenir opcions de classificar-se per les eliminatòries finals tot i que al final es van col·locar en la 28ª posició.

Classificació Final

1r Àlvaro Barreneche (CTT Gimnàstic)

2n Jaume Querol (CTT Tortosa)

3r Albert Masip (CTT La Selva del Canp)

3r Jordi Gázquez (CTT Reus Deportiu)

Les fotografies que es poden veure, el posi Absolut amb els 4 primers classificats i el President de la Federació al Mig i en l’altre els participants vendrellencs al Campionat Absolut.

Compartir en: