Els jugadors del CTT Ganxets de Reus Pablo Alday i  Ferran Busquets, guanyen el Provincial Absolut de parelles.

Gran campionat de tennis taula disputat aquest passat cap de setmana al Pavelló Camp d’Esports de la veïna ciutat del Vendrell, on fins una quarantena de parelles procedents dels diferents clubs de la Federació Territorial Tarragonina s’han aplegat per disputar el Campionat Provincial de Tennis Taula en la categoria de Dobles Absolut.

Amb la finalitat d’igualar el nivell de tots els participants, el torneig s’ha dividit en dues categories A i B. En quant a la Categoria B, destaquem el gran campionat realitzat per la parella J.M. Serret/J. Blanca del CTT La Selva, aconseguint imposar-se en una èpica final a F. Montes/L.Herrero del Nàstic de Tarragona per 3 jocs a 2. Amb aquest títol, el jugador de La Selva del Camp Josep Mª Serret aconsegueix la victòria per segon any consecutiu.

En quant a la Categoria A, el nivell ha estat molt alt, destacant la dura victòria a quarts de final de P. Alday / F. Busquets (CTT Ganxets) sobre J. Pajuelo / J. Gázquez (Reus Deportiu), aquests últims subcampions del 2019, i que finalment han caigut a mans dels jugadors del Ganxets per 3 jocs a 2. A semifinals, destaquem la gran victòria de A. Barreneche / M. Menal (Nàstic) enfront els tortosins J. Querol / J.C. Muñoz, aconseguit remuntar fins a una pilota de partit en contra, amb un resultat final de 3 a 2 i 12 a 10 en el darrer joc.

Per tant, la gran final ha estat P. Alday / F. Busquets (CTT Ganxets), imposant-se a A. Barreneche / M. Menal (Nàstic) amb més facilitats de les esperades en un clar 3 a 0, aconseguint d’aquesta manera, el seu primer títol de Campions Provincials de Parelles 2020.

Compartir en: