Una seixantena d’esportistes prenien part dels tornejos Volei Platja i de Pàdel el passat Dissabte 22 de Juny.

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitzava el passat Dissabte 22 de Juny la primera jornada de Tornejos d’Esport Popular d’aquest estiu 2019.

A la zona esportiva de Sant Salvador es portava a terme un torneig de Volei Platja Mixte i al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell es disputava un torneig de Pàdel Masculí.

El torneig de Volei Platja comptava amb la participació de 9 equips i es plantejava un format de torneig curt, com a inici de la temporada d’estiu. La classificació final la formaven l’equip “Zombie Kids” en 3a posició, “Los de la foto” en 2a posició i els “Pishas” en 1a posició.

El torneig de Pàdel comptava amb la participació de 10 parelles portant a terme un torneig de tarda, com activitat paral•lela a l’obertura de la Piscina Descoberta Municipal del Complex Esportiu. La classificació final va ser la parella Salva Emilio – Martí Pelayo com a finalistes i Salvador Vallvé – Josep Maria Marçal com a campions.

Aquestes dues activitats formen part dels programes d’esport popular del Consell Esportiu del Baix Penedès i pretenien ser el punt d’inici de la temporada d’estiu, en la qual es portaran a terme tornejos de Volei Platja, Beach Tennis, Pàdel, Futbol Sala.

 

 

 

 

Compartir en: