Del 30 de juny al 7 de juliol, s’ha disputat el 8è Campus Taronja “Ferran Trillas”, al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga, organitzat per l’Associació de Bàsquet El Vendrell i amb la participació de 50 jugadors. Uns dies en els quals els participants han pogut perfeccionar la seva tècnica individual, així com el treball en equip i el perfeccionament en el llançament a cistella, recolzat per la màquina de tir Dr. Dish All-Star, tot supervisat pels diferents monitors del campus.

Durant la setmana es van organitzar dues sortides lúdiques al Parc Ferrari Land i al Parc Aquàtic Aquopolis, on els participants s’ho van passar d’allò més bé. Dijous al vespre, els familiars dels participants del campus, van gaudir de la nit de les estrelles, competió en la que en són els protagonistes.

Per acabar, el diumenge, el darrer dia del campus, es van disputar les finals de les competicions amb presència de públic al Pavelló i amb l’entrega de trofeus a tots els participants, donant per acabada una nova edició, la vuitena, del Campus Taronja, que una vegada més ha estat tot un èxit.

Compartir en: