Platja de Sant Salvador, 10 de setembre 2018- Ahir diumenge 9 de setembre va tenir lloc la quarta edició de la Cursa Solidària de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa de 5km i 10km entre Sant Salvador (El Vendrell), Calafell i Segur de Calafell. Una cursa solidària no competitiva adreçada a homes i dones .

Aquest any, tots els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats a la Fundació Càritas del Vendrell, un total aproximat de 1.440€ (sense comptar les inscripcions del mateix dia).

La cursa va bàtre récords d’assistència amb una participació de 117 atletes (comptant amb més de 120 inscrits) que donaven el tret de sortida a les 08:30h, davant de l’hotel Le Méridien Ra al passeig marítim.

Els tres classificats en la categoría masculina de 10 km van ser Baptista Sugranyes (Athetic Track Tarragona) en tercera posició amb un temps de 35’46”, Nacho Palao (Athetic Track Tarragona) entrava segon amb un temps de 35’38” i el guanyador Francesc Escolà (Club Triatló Cornellà) amb un temps de 34’20”.

I a la cursa de 5km, Luis Manuel Álvarez (Athletic Track Tarragona) entrava en tercera posició en 16’48”, Josep Martínez (CAI triatló) en segon lloc amb 16’34” i el guanyador va ser Albert Pascual Albareda del club Atletesvng amb un temps de 16’05”.

Respecte les dones, les guanyadores a la distància de 10km van ser, Carla Palomar en tercera posició amb un temps de 41’54”, Judit Zaragoza en segona posisió amb un temps de 41’36” i Anahí Herrera com a guanyadora amb un temps de 39’56”.

I en la de 5km, la tercera classificada va ser Sonia Martínez amb un temps de 21’53”, la segona classificada Yolanda Bergadà amb un temps de 19’10”, i en primera posició amb un temps de 19’06” Aïda Sola.

Després que tant el Regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas com la Regidora d’Esports de Calafell, Maite González fessin entrega dels premis als guanyadors, es va procedir al desitjat sorteig on molts dels participants es van endur premis des de tractament a l’Explore Spa de Le Méridien Ra fins a estàncies a l’hotel W Barcelona, passant per sopars al restaurant gastronòmic de Lo Mam o packs de productes de cosmètics de la marca Phytomer.

Des de l’organització es va agraïr a tots els corredors pero la seva participació i a tots els voluntaris, i als Ajuntaments del Vendrell i Calafell, per ser peces claus pel bon funcionament de la prova.

La cursa es va tancar amb un esmorzar que tant voluntaris com participants van poder degustar.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Compartir en: