TRIATLÓ

El passat cap de setmana, s'ha celebrat el Triatlò Costa Brava de mitja distància, en el que han participat, Toni Balaguer i Albert Roca.
TRIATLÓ
Han participat en Santander Triathlon Series Gavà, Víctor Artunduaga, Virginia Sánchez, Alicia Prats i Henrietta Meyer en la modalitat distància olímpica. Francisco Chavez i el Sergio Sánchez distància sprint.
TRIATLÓ

 

Cap de setmana d’èxits pels triatletes de la nostra Vila

TRIATLÓ

Alessia Bertolino ho va aconseguir, per si hi havia algun dubte.

TRIATLÓ

Aquest dimarts 13 de setembre va tenir lloc la roda de premsa prèvia a la participació al mundial de triatló Ironman de Hawaii de la triatleta i presidenta del club vendrellencTriatlóPened&e

TRIATLÓ

Ella és Alessia Bertolino. Campiona en la seva categoria de l’Ironman de Klagenfurt, a Àustria, celebrat el passat 26 de juny. Va completar les proves amb 10 hores i 24 minuts.

TRIATLÓ

Alessia Bertolino, del Club Esportiu Penedès Costa Daurada del Vendrell ha guanyat, en la seva categoria, l'Ironman d'Austria que ha tingut lloc a Klagenfurt aquest passat cap de setmana.

TRIATLÓ

Com ja és tradicional a l'inici de la primavera, el Club Prat Triatló 1994 ha organitzat la XXI edició del Triatló Ciutat del Prat , amb format de competició per equips com en les &ua

TRIATLÓ

Aquest cap de setmana passarà a la història en els annals del club per dos grans motius, social i esportiu.

TRIATLÓ

El passat 23 de maig el vendrellenc Esteban Ramírez Sánchez va participar a L`IRONMAN que es va celebrar a l`illa de Lanzarote.

TRIATLÓ
Subscriure a RSS - TRIATLÓ
Go to top