Tot apunt per la 3a Cursa Running Karting Vendrell

20/02/2017 - 10:08
ATLETISME

El proper 5 de març de 2017 tindrà lloc la 3a Cursa Running Karting Vendrell, organitzada pel Karting Vendrell i Fun Sports i amb el suport de la Regidoria d’Esports del Vendrell.

Tot i que sorprengui l’escenari, com des de fa 2 edicions, la cursa de 10km es tractarà d’una prova de running on es gaudirà del circuit del Karting Club Vendrell i el seu entorn.

El passat divendres 17 de febrer del 2017 va tenir lloc la roda de premsa de presentació a càrrec del regidor d’Esports, Ferran Trillas, del gerent del Karting Vendrell, Narciso Gil i del gerent de Fun Sports i organització, Jaume Serra.

Jaume Serra, va tractar la part més tècnica de l’acte informant a les 9.00 h del matí tindrà lloc la cursa de 5000 m i a les 9.45 h del matí la cursa de 10 quilòmetres. A les 11.00 h tindrà lloc les curses infantils i a les 12.00 h tindrà lloc l’entrega de premis.

Les inscripcions estan obertes a tothom que vulgui gaudir d’una jornada lúdic-esportiva amb família i es poden fer a través de la web: www.10kmrunningkartingvendrell.com . També es poden fer inscripcions presencials a la botiga Running Filipides del Vendrell (C.Puig i Llagostera, 11).

El preus són de 10€ la de 5000 m, 12€ la de 10 km i 2€ les curses infantils.

Serra, va agraïr el suport de la Regidoria d’Esports del Vendrell i del Karting Vendrell amb la organització d’aquesta 3a edició de la cursa Running Karting Vendrell.

Narciso Gil, va agraïr a l’organització per haver escollit aquest escenari per realitzar un esdeveniment de running, com també, des del Club Karting Vendrell, està sempre obert a poder realitzar qualsevol activitat tot i que no sigui relacionada amb el món del motor.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas va destacar la importància de la continuïtat d’aquesta prova de Running Karting Vendrell i celebra que es pugui tornar a fer aquesta segona edició d’esport popular i familiar pel proper 5 de març del 2017. És una activitat atlètica diferent, molt atractiva tant pel corredor com pel públic, ja que en tot moment es pot seguir el transcurs de la cursa.

Go to top