TAEKWONDO

Aquest dissabte 4 de març, es celebrava a la població de La Nucía (Alacant), el Campionat d’Espanya Cadet, classificatori per l’Europeu i Mundial cadet, on Marc Jané Cañam

TAEKWONDO

Continua el bon inici de temporada per als Olímpics del Vendrell, el passat 28 de gener van participar al III Open de Aragó de taekwondo celebrat al pavelló Principe Felipe.

TAEKWONDO
Bons resultats de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca al Campionat de Catalunya Promoció precadets, cadets, Trofeu Federacio 1 i 2, celebrat aquest passat diumenge al Palau de la Mar Bella de Barcelona.
TAEKWONDO

Del 8 al’11 de desembre es va celebrar el Campionat d’Espanya de Taekwondo i l’equip de l’Olímpic El Vendrell es va traslladar a Alacant amb una representació de 6 alumnes: Luar Ja

TAEKWONDO

El passat 20 de novembre tres dels alumnes del club Olímpic El Vendrell van participar al campionat de Catalunya junior de taekwondo que es celebrava al poliesportiu de la Mar Bella a Barcelona.

TAEKWONDO

10 podis pels competidors de la LIRA VENDRELLENCA que han participat aquest diumenge al CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE TAEKWONDO.

TAEKWONDO

El passat 5 de novembre els Olímpics del Vendrell van viatjar a Bilbao a L’Open Internacional d’Euskadi de taekwondo en el que es competia en les dues modalitats: combat i técnica.

TAEKWONDO

El passat 13 de novembre es va celebrar al poliesportiu de la Mar Bella a Barcelona el campionat de Catalunya de taekwondo, la modalitat de combat i onze alumnes del club Olímpic El Vendrell van participar i van

TAEKWONDO
Subscriure a RSS - TAEKWONDO
Go to top