TAEKWONDO

El passat 20 de gener de 2018 el Club Olímpic Vendrell viatjava a l'open que es celebrava a Saragossa. Els resultats van ser els següents:

Glòria Ruix medalla bronze
Eric López medalla bronze
David Ruiz medalla bronze

TAEKWONDO

Marc Rovira medalla d'or, Glòria Ruiz i Eric López medalla d'argent, Miguel Àngel Ramírez medalla de bronze.

TAEKWONDO

L'alumne Glòria Ruiz Navarro, alumna del Club Olímpic El Vendrell, aconsegueix la medalla d'or a l'Open de Madrid.

TAEKWONDO

Aquest passat diumenge 17 de desembre al Palau de la Mar Bella de Barcelona, Marc Jané de només 13 anys i amb cinturó negre 1er pum, va aconseguir el subcampionat de Catalunya.

TAEKWONDO
Maria Bessaad Subcampiona d'Espanya i Glòria Ruiz medalla de bronze.
TAEKWONDO
Aquest passat divendres 8 de desembre, a la ciutat de Castelló, va tenir lloc el Campionat d'Espanya de Taekwondo en categoria infantil i precadet, on la Lira Vendrellenca aconsegueix ser el 2n Club millor d'Espanya en categoria infantil femenina.
TAEKWONDO

Campionat de Catalunya Infantil de Competició de Taekwondo on la Lira Vendrellenca va conseguir 5 ors, 5 plates i 2 bronzes.

TAEKWONDO
Ahir, es va celebrar el campionat de Catalunya Absolut a Barcelona, en el que van participar 4 alumnes de l'Olímpic: Enric López, José Antonio Gracia, David Ruiz i Glòria Ruiz, un campionat d'Alt Nivell en el que tots els Olímpics van realitzar un gr
TAEKWONDO
El passat 15 d'octubre es va celebrar a Barcelona el Campionat de Catalunya de tècnica de Taekwondo en el que van participar els alumnes de l'Olímpic El Vendrell.
TAEKWONDO
Subscriure a RSS - TAEKWONDO
Go to top