TAEKWONDO

3 Ors, 2 Plates i 3 Bronzes al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo per als Olímpics del Vendrell.

TAEKWONDO

7 ors, 5 plates i 2 bronzes en la millor actuació de la secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca fins el moment en el Campionat de Catalunya Infantil de Competició celebrat aquest passat diumenge 15 d’abril, al Palau de la Mar Bella de Barcelon

TAEKWONDO

La taekwondista catalana Glòria Ruiz del Club Olímpic El Vendrell continua amb la seva trajectòria imparable i guanya la medalla d’or en un dels campionats més importants de la temporada, l’Open Internacional d’Alacant.

TAEKWONDO

L’Alumna Gloria Ruiz Navarro ha estat seleccionada per representar al seu Pais al Campionat del Món de Taekwondo i al Campionat Preolímpic que celebrarà a Tunisia, Campionats classificatoris dels Jocs Olímpics juvenils que es celebraran a Buenos A

TAEKWONDO

Glòria Ruiz del Club Taekwondo Olímpic El Vendrell es proclama per any consecutiu campiona d'Espanya representant a la selecció Catalana de Taekwondo. El campionat es va celebrar a Còrdova.

TAEKWONDO

El passat 20 de gener de 2018 el Club Olímpic Vendrell viatjava a l'open que es celebrava a Saragossa. Els resultats van ser els següents:

Glòria Ruix medalla bronze
Eric López medalla bronze
David Ruiz medalla bronze

TAEKWONDO

Marc Rovira medalla d'or, Glòria Ruiz i Eric López medalla d'argent, Miguel Àngel Ramírez medalla de bronze.

TAEKWONDO

L'alumne Glòria Ruiz Navarro, alumna del Club Olímpic El Vendrell, aconsegueix la medalla d'or a l'Open de Madrid.

TAEKWONDO

Aquest passat diumenge 17 de desembre al Palau de la Mar Bella de Barcelona, Marc Jané de només 13 anys i amb cinturó negre 1er pum, va aconseguir el subcampionat de Catalunya.

TAEKWONDO
Maria Bessaad Subcampiona d'Espanya i Glòria Ruiz medalla de bronze.
TAEKWONDO
Subscriure a RSS - TAEKWONDO
Go to top