PATINATGE

El Club Patinatge Artístic Vendrell (CPA Vendrell) amb la col•laboració de la Federació Catalana de Patinatge (FCP), organitzarà aquest 2018, el Campionat Territorial de Patinatge Artístic de la delegació de Tarragona en la modalitat de Solo Dance

PATINATGE

La jornada es preveu de durada de matí i comptarà amb la participació d'esportistes dels JEEC, de categoria pre-benjamí a Juvenil i s'hi inclourà la categoria sénior en un nou format d'esport popular.

PATINATGE

Aquest dissabte 7 i diumenge 8 de maig, el Club Patinatge Artístic Vendrell, a organitzat al Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga, el III Campionat de Catalunya de Solo Dance, classificatori per el

PATINATGE

Aquest dissabte 12 de març es va celebrar al CP Calafell el III Campionat Territorial de patinatge de Solo Dance amb patinadors i patinadores de la província de Tarragona.

PATINATGE

200 patinadors i patinadores de totes les edats fan una ruta des de la província de Tarragona fins a la de Barcelona.

PATINATGE

El cap de setmana del 31 d’Octubre – 1 de Novembre s’ha cel•lebrat a Alcanar, el Campionat de la Tardor de patinatge artístic.

PATINATGE

Aquest mes de Juliol ha estat ple de gom a gom pel Club Patinatge Artístic Vendrell.

PATINATGE

El cap de setmana del 23-24 de Maig va ser molt intens i repartit per els membres Club Patinatge Artístic Vendrell.

PATINATGE

Durant el cap de setmana del 16-17 de Maig vam poder gaudir del Campionat Territorial Juvenil – Junior - Senior al CP L’Aldea amb la participació de patinadors/res de la Territorial Tarragonina.

PATINATGE
Subscriure a RSS - PATINATGE
Go to top